Gem, set meč: Zendaja zna kako da tenisku opremu pretvori u šik modne komade, a tu je i nova frizura

Vreme čitanja: oko 1 min.

U novom ostvarenju glumi teniskog trenera

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Navikli smo da Zendaja daje sve od sebe kada promoviše svoja nova ostvarenja, a to se odražava i na njene modne izbore. Od "Euforije" do "Dine", Zendaja zna kako da u potpunosti otelotvori estetiku koja prati seriju ili film, a izuzetak nije ni nova drama "Challengers".

Sport je moda, a Zendaja je bila jasan favorit za titulu najbolje obučene na promo događaju za film o tenisu kada je stala pred foto-reportere u Rimu 8. aprila.

Gem, set, meč - Zendaja se pojavila u cipelama koje umesto štikli imaju teniske loptice i u teniskoj haljini.

Međutim, cipele nisu odvratile pažnju sa teniske haljinice. Sa dubokim dekolteom i plisiranom suknjom sa spuštenim strukom, Zendaja je u "loeve" haljini odlično poentirala.

Glumica je upotpunila izgled stilizujući svoju sveže ofarbanu plavu kosu u frizuru u stilu 60-ih, sa dosta volumena napred i koketnim, lepršavim krajevima koji su joj sezali tik iznad ramena.

U filmu, Zendaja igra Taši, bivšu tenisku šampionku koja postaje trener svog muža. Njih dvoje tada završavaju u ljubavnom trouglu sa njenim bivšim, još jednim šampionom u tenisu. Majk Faist i zvezda "Krune" Džoš O'Konor igraju muškarce u njenom životu.

(Ona.rs)