Ana Ivanović u komadu sa kojim počinje letnja razigranost: Vreme je za gole noge!

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pistama i na ulicama - udobnost i razigranost su nam uz njega bliže

Nostalgična putovanja u stare trendove ove sezone počinju sa šortsevima. I ovo prilično ima smisla, ukoliko imamo u vidu to da je nakon pandemije sve dolazilo u obzir osim farmerica koje nas stežu. Koncept pantalona zamenile su helanke, trenerke, suknje, haljine i šortsevi; počeli su da igraju glavnu ulogu donje polovine odevne kombinacije.

Noge su tu da bi se videle, a i dizajneri su to počeli da propagiraju, još sa "miu miu" mikrošortsevima ili sa korišćenjem muških bokserica umesto pravih šortseva.

Svila i pliš su materijali koji su se pojavili na novim modelima, a oni nedostatak dužine se kombinuje sa predimenzioniranim gornjim delovima.

U Londonu, čak je i Emilija Viksted, omiljena dizajnerka princeze od Velsa i svetionik damskog dostojanstvenog odevaanja, pokazala nekoliko izgleda sa jedva vidljivim šortsevima koji su virili ispod tunika.

I dok se razmišljate da li je sve to zaista nosivo u javnosti, proslavljenja teniserka Ana Ivanović nam pokazuje kako to treba da izgleda.

Šortsevi su i dalje raznovrsni, oštri i zabavni i slobodno se, baš kao Ana, vratite osnovama - onim što već imate u ormaru.

Samo vi znate u kojoj ćete se dužini osećati najprijatnije, a to je polazna tačka. Postoji više stilova koje vredi razmotriti.

Sa svojom uglađenom, ali opuštenom atmosferom, šorts poput Aninog vam omogućava da napravite modnu izjavu dok vam je udobno na toplijim temperaturama. I sama Ana je jedva dočekala da ga obuče i upitala pratioce: "Da li je već vreme za šorts?".

(Ona.rs)