I Jelena Đoković nosi Novakov omiljeni brend: Ovo su njeni stajlinzi iz Pariza, štedljivo pakovanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

A pala je i jedna biciklistička tura i to u autfitu koji vas je već oduševio!

Jelena Đoković, osim što je zdušno bodrila svog supruga na tribinama u Parizu, imala je vremena i da se zabavi i prošeta najlepšim ulicama i trgovima francuske prestonice.

Primetno, ovoga puta u nekoliko dana nosila je neke od svojih najboljih stajlinga koje smo imale prilike da vidimo u poslednje vreme. A da glamur ne znači i da svaka kombinacija treba da bude "preterana" i da je potrebno dosta se potruditi i eksperimentisati, dokaz je nekolicina njenih fotografija po kojima se tačno može zaključiti šta je sve to spakovala u svoj kofer.

Kako nam se bliži sezona putovanja, evo ideje šta je najidealnije poneti kada posećujete destinaciju poput Pariza, gde i te kako treba pokazati zavidnu estetiku, ali uz što manje posla oko pakovanja i uklapanja.

Dakle, njoj je u prilog išao teksas na teksas trend, pa nije puno razmišljala šta bi se to moglo uklopiti iz obične farmerke. Izbor je pao na teksas košulju i jedan tanak kaiš.

Kada je u pitanju zvezda stajlinga, ne možemo se odlučuti između širokih farmerica, prugaste košulje i efektne kožne braon jakne, ili pak za "lakosta" haljinu na prugice. Jedan tamnoplavi džemperić našao se kao aksesoar, prebačen preko leđa i vezan oko vrata u čak dve kombinacije, a dva para patika su "završile posao".

Kako vreme nije bilo baš najsrećnije, deblja jakna je bila potrebna, a tog dana se Jelena odlučila za udobniji stajling izborom crvenog donjeg dela trenerke, kako bi uživala u dugoj šetnji. Svi znaju da se u Parizu bez 30.000 koraka u smeštaj do uveče ne bi trebalo vratiti!

Izgleda da joj se jako dopao teget džemper u službi aksesoara, pa je tako iskoristila i sivi, kada je obukla teget sako sa farmericama koje je nosila tokom dva Novakova meča.

Njen stil pretenduje da dobije "old money" etiketu, ali Jelena mu je ipak dala lični pečat, pa sve zato izgleda kao da uživa u tome što nosi i da to zna da nosi.

(Ona.rs)