Pronašle smo idealan model haljine za posao, za celo leto: Od obaveza u kancelariji do pića sa prijateljicama

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Španska kraljica je još jednom poslužila kao odlična inspiracija, jer je ovo stil koji ona godinama neguje

Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sigurne smo da vam je svake večeri ili svakog jutra izazovno smisliti šta obući za dan u kancelariji, pogotovu ukoliko odmah nakon posla idete negde privatno. Nešto ležerno, a opet dovoljno profesionalno, pa i nešto u čemu neće biti vrućina...

Kraljica Leticija nam je još jednom pokazala kako da stilizujemo odličnu haljinu za odlazak na posao sa ravnim i veoma udobnim cipelama.

Za događaje u Saragosi koji obeležavaju studije njene ćerke, princeze Leonor u ovom gradu, kraljica Leticija je želela da debituje laskavu haljinu sa printom buketa cveća u crvenim, plavim i ljubičastim tonovima sa zelenim detaljima sa V-izrezom, kratkim rukavima, stegnutog struka i midi suknje sa asimetričnim porubom i slojevima veoma tečnih volana koji su stvarali lepršavi efekat.

Ovaj dizajn je četiri godine čuvan u njenom ormaru, jer pripada kolekcijama brenda "Maje" za 2020.

Reč je o staroj haljini francuskog brenda Maje, sa V-izrezom, kratkim rukavima i neverovatnom suknjom sa asimetričnim porubom punim volana. Dizajn "žabice" u predelu struka je veoma laskav i čini da izgledate sjajno, jer stvara efekat ravnog stomaka.

Asimetrična dužina biće sigurno nešto što će vam se najviše dopasti, a i spreda i pozadi ona je skroz zadovoljavajuća za poslovne i privatne prilike.

Najbolje od svega? Cvetni print u zelenim i plavim tonovima čini ovu haljinu veoma posebnim komadom, savršenim za letnje događaje. Štaviše, kako Leticija pokazuje, izgleda sjajno sa ravnim sandalama.

Dolaskom leta, Leticija je odložila bele patike koje je nosila u proleće zbog povrede stopala, a poslednjim događajima pokazala je da nema ničeg elegantnijeg - i udobnijeg - od sandala ili papuča.

Ovom prilikom ponavlja model Pedra Garsije, sa zlatnim satenskim trakama ukrašenim kristalom. Imaju anatomski đon od gume i plute, veoma su lagane i otporne na toplotu, proizvedeni su u Španiji. Imaju efekat dragulja zahvaljujući "svarovski" mikrokristalima postavljenim u svilene satenske kaiševe sandala, koji stvaraju zaslepljujući efekat blistavog sjaja.

Ukoliko pravila u vašoj firmi to dozvoljavaju, nabavite sebi ovakav jedan par za svaki letnji aktivan dan. A što se tiče haljine, tržni centri su puni ovakvih modela, jer je vrlo aktuelan, bez obzira na to što je Leticija baš ovaj kupia pre četiri godine.

(Ona.rs)