Koristila sam smrznutu spermu svog dečka kao sredstvo za čišćenje lica svaki dan šest meseci: Spektakularno

Vreme čitanja: oko 2 min.

„Uvek sam tražila prirodnu alternativu za negu kože“

Kreatorka sadržaja Maleli usvojila je nov metod nege kože početkom godine. Ova 27-godišnjakinja tvrdi da je držala semenu tečnosti svog partnera u posudama za led. Šest meseci je na ovaj način tretirala lice i kaže da je efekat spektakularan.

- Uvek sam tražila prirodne alternative za negu kože i, nakon mnogo istraživanja, otkrila sam prednosti sperme - kaže Maleli, koja ima više od 146.000 pratilaca na "Instagramu".

Ona pita svoje pratioce da li su znali da je sperma kolagena bomba. Obaveštava ih i da je počela da koristi spermu svog dečka svakodnevno ujutru i da ju je čuvala u posudama za led da bih olakšala upotrebu. Sve dok ova praksa nije ubrzo postala tačka spora para.

Dok je koža ove devojke blistala, nastali su problemi u vezi.

Odnos se pogoršao jer se on manje osećao kao dečko, a više kao "snabdevač". Influenserka kaže da se dinamika njihovog odnosa drastično promenila.

- U početku mu je to bilo smešno i čak se osećao korisnim. Ali vremenom je naš odnos počeo da se hladi. Činilo se kao da je bio tu samo da obezbedi spermu koju sam koristila na svom licu - priča.

Maleli je priznala da su tenzije eskalirale do tačke u kojoj se njen dečko osećao neprijatno i potcenjeno.

- Počeo je da se pita da li ga volim ili me samo zanima sperma koju mi je dao. I počela sam da shvatam da nešto nije u redu - iskrena je Maleli.

Ona je dodala i da je njen dečko počeo da se oseća potcenjenim i dovodi u pitanje njena osećanja, što je dovelo do mnogih rasprava, prenosi "Dailymail.co.uk".

- Upotreba sperme kao nege kože zaista je delovala za moju kožu, ali cena je bila previsoka za našu vezu - kaže i dodaje da je posle nekog vremena čak rekao da se oseća pomalo zgroženo idejom da ona koristi njegovu spermu kao kozmetički proizvod.

Maleli je na kraju prekinula vezu. Sada je, kaže, u potrazi za novim "prirodnim alternativama" kako bi njen ten izgledao vlažan - i otvorena je za "novog dobavljača".

Ali, uprkos Malelijevom poverenju u neobičan ritual, prema "Healthline-u", "ne postoji nijedan naučni dokaz da je sperma dobra za vašu kožu".

"Pored toga što malo pomaže vašem tenu, to takođe može dovesti do alergijskih reakcija i polno prenosivih infekcija".

(Ona.rs)