Nina Badrić zna da su za dan na Mikonosu dovoljne bela haljina i popularne papuče: Letnji stajling za uživanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

U njemu možete provesti ceo dan

Vokalne sposobnosti Nine Badrić obezbedile su joj fanove širom sveta, a kada je osećaj za modu u pitanju, čini se da joj i tu sve ide prirodno besprekorno. Njen stil je originalan, prepoznatljiv, uvek sa primesom šika, bio elegantan ili nešto ležerniji, a posebno je zanimljiv onaj koji bira za dan na grčkom ostrvu Mikonos.

Nina na "ostrvu vetrenjača" želi da joj bude udobno, i naravno, stilski podobno.

Njen izbor je bela košulja-haljina, koju kombinuje uz papuče sa đonom od jute, veoma popularne i sve šešće kombinovane uz najrazličitije odevne kombinacije, od ležernih do mnogo elegantnijih. One su našle svoj put do žena, ali i muškaraca i tako postale neizostavna obuća tokom leta.

Možete ih videti na muškarcima i uz elegantnije pantalone, uz džins i lan naravno, a dame ih kombinuju uz sve, od kombinezona, preko pantalona, čak i odela, do neizostavnih haljina.

Uz efektan lak za nokte i odgovarajuću odevnu kombinaciju, naravno, i priliku koja može da podrazumeva opušteniju obuću, ove papuče pričaju posebnu modnu priču.

Nina je svoju odnedavno kratku kosu blago razbarušila, da bi što više bila u morskom duhu i uz sunčane naočare pokazala idealan stajling za morski dan. On može da iznese dnevne prilike, uživanje sve do poslepodnevnih sati, kada se uz šum mora opušta uz večeru i čašu omiljenog pića.

(Ona.rs)