Šarliz Teron u oskudnom i svetlucavom izdanju u Los Anđelesu: Šik izgled holivudske glumice

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je domaćin godišnje žurke koju tradicionalno organizuje

Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron (48) redovno posećuje razne događaje na kojima se uvek potrudi da izgleda otmeno i elegantno. Pa nije bilo drugačije ni u Los Anđelesu, gde je prisustvovala godišnjoj žurki o projektima u Južnoj Africi, na kojoj je ona i bila domaćin, s obzirom na to da je ona pokrenula dobrotvornu organizaciju za pomoć dece.

Ona se za ovu priliku odlučila sa veoma oskudnu kombinaciju. Naime, ona je bila u crnom grudnjaka preko kog je obukla crnim blejzerom sa 3/4 rukavima kog je držala otkopčanog, dok je uz to uklopila crnu šljokičavu suknju visokog struka koja je padala do njenih članaka.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Isto tako se odlučila za crne salonke koje su se odlično uklopile u celokupan stajling. Šminka je bila neutralna i prirodna, samo je oči naglasila od lagane senke i maskare. Obraze je ukrasila rumenilom, a na usnama je imala gotovo neprimetan sjaj lepe roze boje.

Ono što se zaključuje jeste da nije previše pažnje posvetila detaljima, kako bi njen stajling zapravo najviše došao do izražaja.

(Ona.rs)