Džulija Roberts se pojavila na Vimbldonu i pokazala zašto je zvezda koju svi vole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedela je u Kraljevskoj loži, iza Kejt Midlton

Foto: Tanjug / AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Finale Vimbldona pratile su mnoge svetski poznate ličnosti, a među njima je bila i glumica Džulija Roberts. Žena jedinstvenog osmeha sedela je u Kraljevskoj loži, iza princeze Kejt Midlton, u društvu supruga, kamermana Danijela Modersa.

Kraljevska loža je mesto u kome važe posebna pravila i u koju su pozvani samo odabrani. Glumica je sedele pored kolega Toma Kruza i Benedikta Kamberbača. Veoma prisno i posvećeno je gledala princezu Kejt Midlton dok je dolazila u ložu, a njena prirodnost i dobro raspoloženje nosu mogli da se ne primete i tokom velikog finala.

Njena odevna kombinacija bila je simbol tenisa - bela "gucci" haljina sa crvenim prugama odlično se uklopila u veliko finale.  Crvene pruge su išle i uz ton glumičine plave kose, koja je sada u formi dugog paža i pokazuje maksimalno opušteno izdanje zvezde filma "Zgodna žena".

Haljina koju nosi trenutno je u ponudi poznate modne kuće i košta 1.250 evra, a glimica je autfit dopunila tamnim naočarima, uz koje se dodatno slagao i crni lak na noktima, kao i sat koji je pratio niz narukvica na obe ruke. Talas boje svemu je dodala narandžasta torbica.

Sve je to u interpretaciji Džulije Roberts bilo nepretenciozno, a njen prisan i prirodan odnos prema osobama u njenoj blizini potvrđuje zašto je većina doživljava kao devojku iz komšiluka ili rođaku koju svi vole. Njen osmeh definitivno ne ostavlja pogrešan utisak.

(Ona.rs)