Maša Memedović izgleda kao sa modnih pista, a odeću kupuje na PIJACI

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo zašto ona nađe bolje komade u sekendu ili na pijaci nego u radnjama brze mode

Foto: Instagram/@masamemedovic

Maša Memedović, ćerka Jovana Memedović, prava je modna, ali i lifestyle inspiracija. Poslednjih godina poznata je onima koji prate njen sadržaj na mrežama kao "trif kraljica", s obzirom na to da je od glave do pete, uglavnom, obučena iz stvari iz sekendhenda, i da odlično zna kako da "ulovi" vintidž komade prestižnih modnih brendova, kao i kako da ih ponese na moderan način.

Maša je u jednom videu i objasnila zbog čega svoju odeću radije bira u sekend hendu i na buvljacima, nego u lancima popularnih brendova.

- Eto, tako, kažem sebi neću više da kupujem farmerke u "Zari", a kupih ih, jednom ih obučem i one puknu - rekla je Maša u videu na "TikToku" u kom je pokazala kako joj se pocepao ceo džep na farmericama, koji teško da može da se ušije a da one i dalje izgledaju novo.

Maša često deli takozvane "haul" videe, u kojima pokazuje šta je od odeće i obuće kupila i u kojim sekendhendovima, a neretko pokazuje i kako je pronašla odlično očuvane komade na buvljacima i na pijacama.

Ona kao da u svakoj potrazi ima sreće, pa često pronalazi retke komade brendova visoke mode, među kojima su kožne jakne, kaubojske čizme, kožne torbice. Ukoliko joj se nešto učini "na oko" kvalitetno, a da nije baš u najboljem stanju, Maša se kod kuće posvećuje sređivanju i davanju novog života garderobi ili aksesoarima.

A da je njen modni ukus zavidan pokazuje nam kada se pojavljuje u elegantnim izdanjima, uglavnom na javnim događajima, poput žurki ili premijera filma, promocija brendova, obučena potpuno u komade koje je triftovala. Ona ume da zaseni i u crnom "oversized" sakou koji je plaćen 500 dinara, a koji na njoj igra ulogu haljine, da doda poneki aksesoar i da bude "ful glam".

Njenim pratiocima su drage i varijante kada obuče farmerice i majicu, a onda na sasvim svakodnevnu kombinaciju doda moćne, triftovane čizme i to onaj model za kojim svi uporno tragaju i koji trenutno trenduje.

Za sve one koji bi da smanje kupovinu u lancima brze mode, Mašin profil je odlična polazna tačka.

Pored odeće, ona triftuje i komade nameštaja ili sitnice za kuću, koje naravno, više ne možete nigde kupiti.

(Ona.rs)