Sara Jo dominira modnim potezima: Kupaći preko kukova i boje koje ne treba zaobići ovog leta

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez razmišljanja prepušta da zanimljiv print iznese kombinaciju

Pevačica Sara Jovanović, poznatija pod umetničkim imenom Sara Jo, nedavno je objavila novu galeriju sa letnjim fotografijama i pokazala šta letnja moda ove sezone nosi.

Sara je već poznata ne samo po svojim autentičnim glasovnim sposobnostima, već i po istančanom ukusu za modu. Njen stil prati najnovije trendove i često je inspiracija za sve dame koje žele da stilom odstupe od "svakodnevnog" ili "već viđenog".

Na društvenim mrežama je podelila fotografije sa odmora na Kritu i dala mini uvid u to kako ga provodi. No, pored nje i njenog stila, gotovo je nemoguće zapaziti sve ostalo na fotkama.

Pokazala je nekoliko autfita, a posebno se istakao prvi u nizu baziran na roze bojama. 

Ležerne roze pantalone ukombinovala je sa zanimljivom majicom, koja je može biti čak i kupaći kostim. Ne samo da je desen zanimljiv, već i sam kroj. Majica ima jednu klasičnu bretelu, dok je druga oko vrata i pravi interesantan dekolte. Ima izrez na levoj strani struka, a prelivanje ljubičaste, zelene i plave nijanse odličan je način da privuče i iznese autfit u potpunosti. Zato, pevačica nije marila za detalje i dodatne aksesoare. Kosu je vezala, stavila naočare i ponela teget torbu za plažu.

Na narednim fotografijama vidi se da je na more povela i psa, pa je podelila nekoliko fotografija u plavoj košulji na pruge, dok se sa njim mazi i igra.

Zatim, fotke koje su mnogima izazvale "vau" reakcije - u kupaćem kostimu. Sara je izabrala mint boju kupaćeg, sa kojom nema omaške i pravi je pogodak ovog leta. Gornji deo kupaćeg je poput topa, dok je donji naprravljen da prelazi preko kukova. Ovim se dobija iluzija tanjeg struka i širih kukova i butina. Obukla je i malo tamniju lanenu košulju, koju je spustila do lakta.

(Ona.rs)