Suzana Mančić nosi bikini, dok dame njenih godina biraju jednodelni kupaći: Ovakav model treba svakoj ženi

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremne za bikini?

Suzana Mančić, žena koja nikada nije dovodila u pitanje to da li dobro izgleda. Obučena po poslednjim trendovima, uvek negovana, dobro našminkana i još bolje isfenirana, znala je da privlači pažnju gde god i među kim god se pojavila.

A čak kada je sama na plaži postaraće se za to da svi vide kako izgleda. Suzana je trenutno na letovanju, a na mrežama postavlja trenutke zabeležene na plaži, kako je i sama napisala "dopalo vam se, pa da ponovimo".

Kao čuveno TV lice zna odlično kako da zadrži fokus na sebi - a ovoga puta to je učinila odabirom kupaćem kostima.

U 67. godini, mnoge dame bi sigurno posegnule za najpraktičnijim kupaćim - onim koji sve drži na mestu i u kome sigurno mogu da plivaju i da se sunčaju. Ali ne i Suzana. Ona je izgleda birala boju sezone, jer njoj bi zasigurno, sa ovakvom građom, svaki model stajao.

Roze dvodelni kupaći joj se savršeno istakao preplanuli ten, a iako je Suzana neko ko ima veće poprsje, čini se da joj nije bilo teško da pronađe gornji deo koji će njene grudi držati na mestu dok se kupa i dok se namešta na steni da dobije ravnomernu boju.

A Suzana osim što nam sugeriše da se plavuše u svakoj životnoj dobi najbolje provode, podseća nas na još nešto.

Važno je da uđete u sezonu bikinija sa pravim načinom razmišljanja. Nemojte se upoređivati sa drugim ženama i ne fokusirajte se na svoje mane. Umesto toga, fokusirajte se na to koliko se dobro osećate i kako izgledate neverovatno. Zapamtite, samopouzdanje je ključno!

(Ona.rs)