Natalija Jokić nosi torbu na koju holivudske zvezde čekaju godinama: Košta malo bogatstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoj torbi cena ne opada

Foto: M.M./ATAImages

Natalija Jokić, za razliku od mnogih supruga naših proslavljenih sportista, ne voli da se eksponira u javnosti. Privatnost porodice čuva u okviru svog doma, ali s vremena na vreme se pojavi kako bi bodrila svog supruga Nikolu Jokića.

Tako smo ovaj put imali priliku da je vidimo u Beogradskoj areni; u naručju je držala ćerkicu Ognjenu - najdragocenije blago koje poseduje, ali to nije sprečilo sve nas koji volimo modu da ne primetimo još jednu dragocenost oko njene ruke - "birkinku".

"Birkin" torba čuvene marke "hermes" važi za "modnu instituciju". Podsetimo se samo kulte scene u seriji "Seks i grad" kada Samanta želi da je kupi ali joj prodavac odgovara da je lista čekanja "i do pet godina". Znači - nije stvar u novcu, stvar je u prestižu, statusu i imenu onog ko je nosi.

Zapravo, isplativije vam je da uložite u birkinku nego u automobil - njoj cena, s godinama, ne opada. Izrađuje se ručno, u šestofaznom procesu koji traje oko 20 sati. Mnogi klijenti nemaju pravo da biraju ni boju, a ni oblik.

Natalija je ponela jednostavan model u beloj boji, pod nazivom "Birkin 25", čija je cena 25.050 dolara.

(Ona.rs)