Srpska voditeljka odabrala belu haljinu za šetnju Italijom: Jedan detalj je efektan, izgled bez greške

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Jeftanović uživa u dobro isplaniranom odmoru

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) važi za jednu od najzgodnijih dama na televiziji. Ni dva porođaja je nisu sprečila da sa uspehom održava svoju vitku liniju, baš onako na kakvu smo i navikli da je gledamo.

Ova dama rođena u Ljubljani, trenutno odmara u Italiji, što je otkrila označavanjem lokacije na objavi,odakle i postavlja fotografije na društvene mreže, a nama je "zapala" za oko objava niz slika na kojima se Aleksandra nalazi u beloj haljini.

Haljina je uska, sa otkrivenim ramenima i kratkim rukavima, dužine tik ispod kolena. Svakako je pravi odabir za ovo toplo vreme, a izgled je upotpunila malom ali efektnom zelenom torbom kojom je i razbila tu jednobojnost haljine i dala joj na značaju.

Na nogama je nosila zanimljive providne svetle baletanke, idealan "par" ovoj kombinaciji. Dugu kosu je pustila, a naočarima je dala pomalo šik izraz celom stajlingu. Nije preskočila ni nakit, pa su tu narukvice i prstenje, dajući do znanja da voli kada ima taj neki poseban pečat ženstvenosti na rukama.

Za svaku pohvalu!

(Ona.rs)