"Kejt Blanšet je svoju majicu pojela": Sjajno izdanje holivudske glumice u Los Anđelesu

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavila se u neobičnoj kombinaciji na premijeri filma u kom glumi

Foto: Tanjug/AP

Kejt Blanšet gde god da se pojavi izaziva veliku pažnju javnosti. Poznata je po izuzetnom ukusu za prave modne komade koje i te kako zna i ume da iznese, što nije bio izuzetak ni na premijeri filma "Borderlands" u Los Anđelesu.

Naime, ova 55-godišnja holivudska diva se odlučila za jednu neobičnu kombinaciju. Ona je stigla u topu dizajnera švedskog brenda Hodakova, ali to nije sve. Za izradu ovog topa, bilo je potrebno čak 102 kašike! One su prikupljene u Stokholmu što i ne treba da čudi jer ovaj brend koristi sirovine i prerađene materijale za stvaranje takozvanih zanatkih komada odeće.

Uz ovaj neobični komad, Kejt je ukombinovala i duge crne pantalone i štikle, dok se opredelila za nakit marke Luj Viton.

Prisutni su bili oduševljeni njenim izgledom, a u komentarima na mrežama se mogu pročitati razni komentari, između ostalog i da je "Kejt svoju majicu pojela".

Bez sumnje se sa namerom Kejt odlučila za baš ovakvu neobičnu kombinaciju, s obzirom da je tema filma čija je premijera i bila i u kom ona igra - video-igrice, odnosno u pitanju je naučno-fantastična akciona avantura u čijem je centru pažnju borba sa vanzemaljcima.

(Ona.rs/Page six)