"Naša modna ikona!": Maša Memedović je na veče glamura došla u haljini od samo 1200 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije mi važno koliko košta, bitno je da se ja lepo osećam u tome", rekla je dok se spremala za otvaranje "Plave dvorane" u Sava centru

Foto: Instagram/masamemedovic

Maša Memedović je poznata poslednjih godina kao "trift kraljica", a mnogi je prate zbog modnih inspiracija i lajfstajla koji promoviše.

Ćerka Jovana Memedovića ume da pronađe pravo blago po sekendhend radnjama, pijacama i buvljacima i svoje "ulove" retro komada velikih brendova često objavi kao savete drugima.

Pozvana je da se sinoć pojavi na otvaranju "Plave dvorane" u Sava centru, a tim povodom odlučila se za jednu suptilnu, damsku i vanvremensku kombinaciju. Snimila je proces spremanja za ovaj događaj i podelila gde je kupila haljinu i kako ju je uklopila. Malo je reći da je i nas oduševila i da je predivno videti da vraća "život" nekim komadima koji su strpljivo čekali onog ko će ih izvući iz trift radnji i nositi na najbolji način.

- Haljinu sam kupila u jednom sekendhendu u Njujorku i koštala je 11,99 dolara. Nije mi bitno koliko šta košta, bitno je da se ja lepo osećam u tome - navela je ona dok je sa osmehom nanosila šminku.

Kada je pozvana na ovakve iventove, Maša navodi da obožava da obuče nešto iz sekendhend radnji što košta od 500 do 1.000 dinara, a i dalje učestvuje u celom glamuru koji ne mora da znači "skupo". 

- Naša modna ikona! - navodi jedan komentar.

(Ona.rs)