Prijanka Čopra uživa na francuskom suncu: Evo zašto je ex-Mis sveta i dalje jedna od najlepših žena na planeti

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Najplaćenija indijska glumica na porodičnom odmoru sa suprugom i ćerkom

Prijanka Čopra u poslednje vreme uživa sa suprugom Nikom Džonasom na obalama San Tropea. Glumica koja pleni svojim izgledom, bukvalno sija na francuskom suncu, a njeni fanovi ne mogu da je se zasite.

Prelepa Indijka objavila je seriju fotografija na kojima je očigledno da se opušta i uživa na jahti, a njena nesvakidašnja lepota u potpunosti zasenjuje njeno okruženje koje je takođe fantastično.

- Jedna za knjige sigurno... Savršena pauza sa ljubavima mog života. Upravo… Spremi se, pozor, sad! - napisala je u svojoj objavi na Instagramu bivša Mis sveta.

Najplaćeni indijska glumica pozirala je u bež bikiniju, dok se u pozadini vidi njen svetloputi suprug. Takođe je pokazala svoje izvajano telo i u seriji fotografija u bordo bikiniju, kao i jednu u divnoj letnjoj košulji na pruge.

Pored svojih slika, fanove je počastila i snimcima kako se igra sa svojom devojčicom koja ima dve godine, a koju je poznati par dočekao preko surogat majke.

Sve u svemu, čini se da čuvena Indijka uživa sa svojom porodicom u odmoru i da je ljubav para još jaka.

Čopra je počela da izlazi sa američkim pevačem i glumcem Nikom Džonasom u maju 2018. Džonas ju je zaprosio 19. jula 2018, dan nakon njenog rođendana na Kritu, u Grčkoj, a već u decembru 2018. su se venčali u palati Umaid Bhavan u Džodpuru na tradicionalnim hinduističkim i hrišćanskim ceremonijama. Nakon braka, Čopra je legalno promenila svoje puno ime u Prianka Čopra Džonas.

(Ona.rs)