Ines de Ramon uz Breda Pita tokom velike večeri: Ostaje dosledna jednom pravilu u svom izgledu

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Reklo bi se da je njena estetika dosta drugačija od Anđelinine

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stari srcelomci Bred Pit i Džordž Kluni po ko zna koji put zaustavili su dah ženama pozirajući na crvenom tepihu na premijeri filma "Vukovi" u Los Anđelesu. Nakon muškog nastupa, Bred je dobio žensko pojačanje, pridružila mu se njegova devojka Ines de Ramon.

Od trenutka kada su se pojavili zajedno 2022. godine, Ines ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Prošla su pitanja ko je ona, kako je uspela da dođe do najpoželjnijeg muškarca na svetu, te je vremenom postalo jasno da je par pronašao zajedničku nit i da uživa u vezi.

Kada je reč o izgledu izabranice Breda Pita, od početka je dominantna njena nepretencioznost kao i težnja da izgleda što prirodnije. Tako je i tokom večeri premijere pokazala svedenost, prirodne tonove šminke, koji su svako pristajali i uz njenu usku haljinu boje kože. Sloj maskare i hajlajter na jagodicama, za sjaja kože kao obasjane suncem, uz providni sjaj na usnama bili su sve što je dizajnerka nakita želela od šminke.

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ines se odlučila za minimalni dodatak u vidu ogrlice, da bi kreacija asimetrična na ramenima bila u fokusu, ističući i njenu vitku figuru.

Prirodnos i svedenost prate njen izgled i naravno, uvek bliskost sa njenim partnerom Bredom.

(Ona.rs)