Beograd ima svoju Šeron Stoun: Tijana pokazala izvajane noge u kompletu koji podseća na scenu "Niskih strasti"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Tijana pušta da njen rad govori za nju. Međutim, ako se osvrnemo na fizički izgled, njeno telo takođe mnogo govori o disciplini i zdravom načinu života

Prošli put smo vam predstavili ženu čiji je posao da ulepšava druge žene, a i sama nosi titulu jedne od najlepših. Beogradska šminkerka Tijana Popović tokom godina je stekla zavidnu klijantelu, te se u njene magične ruke pouzdaju dobro znana lica iz svih oblasti javnog života, a ono što je specifično jeste Tijanina nenametljivost i suptilnost prilikom građenja svog brenda.

Za razliku od muške konkurencije, koja odaje utisak pomalo nametljivog tona, Tijana pušta da njen rad govori za nju. Međutim, ako se osvrnemo na fizički izgled, njeno telo takođe mnogo govori o disciplini i zdravom načinu života.

U najnovijoj objavi na "Instagram" profilu pozirala je u belom kompletiću, prsluku bez rukava i mini-suknji, a u prvi plan istakle su se njene izvajane, vretenaste, duge noge. Čarobne bež "lubutan" vrtoglave potpetice dodatno su istakle Tijanine mišiće, a mala "šanel" torbica dodavala je notu luksuza.

Sve u svemu, ovaj prizor neodoljivo je podsetio na scenu iz kultnog filma "Niske strasti" i jednako moćne noge Šeron Stoun u mini beloj haljini.

(Ona.rs)