Kasandra konačno ponovo u Srbiji: Za Koraimu Tores vreme je stalo

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Osmeh kog se svi dobra sećamo i dalje je tu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koraima Tores, glumica iz Venecuele koje se proslavila glavnom ulogom u seriji "Kasandra", dobro je poznata srpskom narodu. Uz nju su nedaće 90-ih proživljavane drugačije, sa njenom sudbinom u seriji narod se srodio do te mere da joj je tražio advokata da je izbavi iz zatvora. Srbiju je posetila 2017. godine, a sada je ponovo tu.

Na aerodromu smo mogli da vidimo izuzetno raspoloženu glumicu, koja je svojim prepoznatljivim osmehom pokazivala da joj vreme na lepotu nije uticalo.

Nešto kraća kosa isfenirana na ravno najveća je promena u njenom izgledu, a tek pokoja bora na njenom licu našla je svoje mesto nenametljivo i neagresivno, sačuvavši nekadašnju lepotu.

Koraima se pojavila u ljubičastom kombinezonu, blago prozirnom na grudima, a u cipelama na debelu štiklu gazila jej sigurnim korakom. Minimalna šminka pokazivala je lepotu lika.

Povod njenog dolaska u Srbiju je snimanje popularne serije "Igra sudbine", u kojoj će se pojaviti kao specijalni gost, na radost svih onih koji su je voleli kao Kasandru.

- Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila u Srbiji, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam 1990-ih dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas - rekla je ranije čuvena Kasandra, a želja se očigledno ostvarila i njoj i njenoj publici.

(Ona.rs)