Nina Badrić u Beogradu pokazala svetski stil: Šta to povezuje nju i Keri Bredšo?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako dnevni stajling može da bude glamurozan

Dama koja povlači nepogrešive poteze kada je stilska igra u pitanju i ovoga puta je pokazala svoje modno umeće. Nina Badrić fotografijama iz Beograda kao da predstavlja trend Njujorka.

Pevačica koja je pored vanrednih pevačkih sposobnosti postala i pojam dobrog stila dokaz je kako dnevna kombinacija može biti veoma glamurozna, šarmantna, šik i autentična.

Ispred jednog beogradskog hotela Nina je pozirala u kombinaciji koju čine sive elegantne džak-pantalone i bela košulja, imperativ svakog garderobera osobe od stila.

Košulja uvučena u pantalone, masivan kaiš koji kao mašna doprinosi stajlingu i obuća koja će sve podići na nivo više. Cipele poput onih "manolo blanik" koje je Keri Bredšo proslavila u seriji "Seks i grad" - na špic, tanku štiklu, ukrašene velikom šnalom sa štrasom - učinile su odevni kombinaciju pravom modnom bajkom.

Uz njih svaka mirnija kombinacia dobija živost, a tek razigran, odmeren i otmen stajling kakav je odabrala Nina Badrić!

Dugi zlatni lanac sa medaljonom i slovom N na sebi imao je važno mesto u ovoj priči, a finalni utisak dat je moćnom frizurom. Nina Badrić svoje relativno novo izdanje, kraću kosu, vrhunski dobro stilizuje, te uz začešljan, "vlažni" izgled frizure postiže pun efekat.

Pevačica sve više podseća na filmsku divu i nepogrešivo donosi autentičnost uzraženu i kroz modu.

(Ona.rs)