Koju operaciju kriju ožiljci na rukama Kajli Džener? Plastični hirurg "razotkrio" divinu mršavost

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona tvrdi da je to samo od pilatesa. Mislim da ne postoji način na koji sam pilates to može postići"

Foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je jedno od najpoznatijih svetskih lica. Ipak, uprkos zadivljujućem izgledu Kajli Džener je često na meti kritika. Fotografije sa ovogodišnje Met Gale otkrivaju da je diva primetno smršala, pogotovo u predelu ruku koje kriju i mali ožiljak.

Korisnici društvenih medija prešli su na internet forume, optužujući je da je imala „liposukciju na rukama i leđima“ da bi bila „tako mršava“. Drugi su sugerisali da je to u stvari ožiljak od implanta od njene prethodne operacije.

Plastični hirurg iz Glazgova, dr Usman Kureši, takođe je tvrdio da je diva prošla sličnu proceduru pod nazivom "BodyTite" - koja uključuje korišćenje radiofrekventne energije kako bi se „istopila“ masnoća i zategla koža.

- Ona tvrdi da je to samo od pilatesa. Mislim da ne postoji način na koji sam pilates to može postići - rekao je.

BodiTite je minimalno invazivna procedura koja je stekla popularnost kao alternativa tradicionalnoj liposukciji. Mali rez se pravi u ciljnoj oblasti, a poseban ručni uređaj se ubacuje ispod kože. Uređaj navodno emituje radiofrekventnu energiju, koja razblažuje masne ćelije i zateže okolna tkiva, dok usisava tečnu mast, prenosi "Dailymail".

(Ona.rs)