Bizaran autfit bolivudske zvezde naišao na internet "paljbu": Zmije na neizvajanom stomaku pokrenule lavinu

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Tridesetpetogodišnja zvezda ispod je nosila beli kratak top bez bretela, plisiranog dizajna, i odvojene velelepne rukave

Nagrađivana indijska glumica Bhumi Pednekar je napravila kreativni preokret na crvenom tepihu. Na dodeli "GK" nagrada, nosila je stakleni oklop Rav Mango, aludirajući na fenomen u indijskoj kulturi nazivan "naagin", odnosno "zmijska superžena", sa jedinstvenim zmijskim naprsnikom.

Hajde da dešifrujemo izgled. Prilagođeni stakleni naprsnik bio je pričvršćen za divinu bluzu i sadržao je dve bronzane zlatne zmije ukrštene preko poprsja.

Tridesetpetogodišnja zvezda ispod je nosila beli kratak top bez bretela, plisiranog dizajna, i odvojene velelepne rukave. Višeslojna, strukturirana suknja, sa desenom lotosa, istog materijala i boje kao i top, bila je jasan znak da je u pitanju komplet.

Od aksesoara, glumica se odlučila za staklene i zlatne narukvice, a razbarušena, talasasta kosa savršeno je odgovarala "naagini" simbolici.

Međutim, internet nije bio oduševljen, a čak i njeni državljani komentarisali su negativno divinu težinu, odnosno neprimerenost "rolnica na stomaku za ovakav autfit".

(Ona.rs)