Zendaja, boginja stila! Duge noge, mrežaste čarape i kombinacija koja oduzima dah

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedelja mode u Parizu ne može da prođe bez ove žene

Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reviju luksuzne modne kuće "Lui Viton" u Parizu na Nedelji mode ulepšala je dama koja uvek odgovori na zadatak. Nju znamo po izvanrednom stilu, urođenom osećaju za pistu i modeling, ali ne krije ni talenat za glumu i pevanje. Zendajina pojavljivanje se stoga uvek željno iščekuju.

Ovoga puta, na reviju je došla u interesantnom izdanju, kao i uvek, a svaki detalj pažljivo je razmotren. Nije bez razloga omiljeni model dizajnerima za saradnju.

Ako dobro pogledamo, tačno možemo zamisliti da je ovako izgledao nacrt ideje kako bi izgledale ove kreacije na modelu. Zanimljivu "puf" naboranu i bež suknju odlično su istakle njene duge noge. Balans širokih ramena i široke kratke suknje u odnosu na njene duge noge, čini ovaj stajling pravim za ovakve prilike.

Crni sako "odskače" od njenih ramena, a bela upečatljiva kragna stvara dubok dekolte, prekinut velikim dugmetom bele boje, na stomaku. Širi se pri dnu i dodaje suknji na širini.

Crvena maramica na sakou je odličan detalj, koji je dao priliku da na njenom licu zablista crveni karmin. 

Šminka je glamurozna, sa akcentom na usnama, a istakla ju je zahvaljujući skupljenoj kosi. Takođe, ovakva frizura dala joj je prostora za neupadljve, zlatne minđuše i po koji blistavi nakit na rukama.

Crna torbica bila je njen izbor uz ovu kombinaciju, a visoke crne štikle i dalje pokazuju da joj njena profesionalnost pomaže da u njima hoda sasvim opušteno i nonšalantno, kao da je bosa.

Malo je reći da nam je ovakav glamur bio potreban u moru uskih i bež kombinacija.

(Ona.rs)