Sofija Milošević uradila nešto što niko nije očekivao: Ovako se dolazi na reviju najpoznatijeg svetskog brenda

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Stilska transformacija!

U okviru Nedelje mode u Parizu modna kuća "Balenciaga", tačnije kreativni direktor Demna, prezentovao je novu kolekciju. Gošća na ovoj reviji bila je i srpska manekenka Sofija Milošević koja je, specijalno za ovu priliku, prezentovala novi imidž.

Sofija je na ovaj događaj stigla sa novom paž frizurom i pokazala da je spremna za modne transformacije kada su velike stvari u pitanju.

Sofija se opredelila za bob koji pada do ključnih kosti, bez šiški, a isfeniran je tako da ističe volumen kose, pa ona deluje gušće i blago razbarušeno.

Ona je imala priliku da, kao i Keti Peri, Nikol Kidman, Lindzi Lohan i mnoge svetske zvezde, prisustvuje reviji na kojoj je modna kuća "Balenciaga" predstavila žensku kolekciju za proleće i leto 2025. godine, a pojavila se u modnom izdanju s potpisom ovog brenda - beloj uskoj maksi haljini iskombinovanoj sa crnom jaknom u kombinaciji obične i prevrnute kože.

Sofija je i sama nekada šetala pistama prestonica mode, a sada je jedna od retkih Srpkinja koje su privilegovane toliko da sa najvećim svetskim imenima posećuju najveće modne događaje.

(Ona.rs)