Tijani je slika sa Čolom bila na listi želja: Sa koleginicom blista u njegovom zagrljaju

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

One blistaju u crnoj eleganciji, dok Čola ipak bira nešto opuštenije

Kao gosti svečanog otvaranja bara u Novom Sadu, poznati producent Branko Koprivica pozvao je svoje drage prijatelje da zajedno proslave uz dobru muziku. Osim toga što je mikrofon došao u ruke mnogih pevača i svako je na bini imao izvedbe svojih najpoznatijih pesama, i više je nego jasno da je atmosfera i energija bila na visokom nivou.

Na "Instagramu" počele su da se nižu slike sa ovog događaja, a one koje ne mogu da vam ne privuku pažnju, jesu fotografije Jelene Tomašević i Tijane Bogićević, koje su sa širokim osmesima pozirale kraj naše muzičke legende Zdravka Čolića.

Tijana je u svojoj objavi napisala da joj je fotografija sa Čolom bila na listi želja i da sad može da je "precrta". To govori i o dobrom provodu dve talentovane pevačice, koje su u nekom trenutku ukrstile glasove.

Zdravko Čolić je izabrao sportsku eleganicju, pa je belu majicu, plavi sako i farmerice ukombinovao na svoj način. Jelena i Tijana su blistale u crnim kombinacijama.

Dok je Tijana nosila košulju-sako i sjajne, uske pantalone koje se stapaju sa štiklama i skupila kosu, Jelena je svoj svileni komplet košulje i pantalona sa floralnim detaljima ukobinovala sa puštenom uvijenom kosom i crnim sakoom.

Odmah potom su se naređale i fotografije sa Vladom Georgijevom, kome su ove dame davno bile prateći vokali.

(Ona.rs)