Najveći zavodnik Holivuda, za kojim žene i danas uzdišu, prkosi godinama: Ima 69 i izgleda brutalno

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Stara dobra klasika, u njegovom maniru, po ko zna koji put se pokazala kao nepogrešiva

Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kevin Kostner, zvezda filmova "Telohranitelj", "Robin Hud: Kralj lopova", "Ples sa vukovima", u 69. godini pokazuje izuzetnu formu i prilikom izlaska iz restorana izgleda kao da snima još jednu filmsku scenu u kojoj je on glavna uloga.

Na fotografijama ispred jednog restorana u Vest Holivudu Kostner poručuje da muškarac njegovog kova s godinama neće prestati da brine o sebi, naprotiv, biće i modna i fitnes inspiracija i muškarcima i ženama.

Stara dobra klasika, u njegovom maniru, po ko zna koji put se pokazala kao nepogrešiva. Prljavobele pantalone, krem bluza i braon kožne cipele bili su stajling koji je Kostner izneo sa prepoznatljivim šarmom i stavom koji ima pečat iskustva i sigurnosti. Svedenost koja ne stari muškarcima uvek donosi eleganciju i ležernost, po kojima je Kostner prepoznatljiv.

Glumac koji je slučajnim susretom od Ričarda Bartona dobio savet da krene putem koji stvarno želi, a to je gluma, ostavio je svoj izraz u svetu kinematografije. Dobar momak i borac za poravdu nije bez razloga bio miljenik žena, a čini se da i sada ima razloga za taj status.

Foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kostner je otac sedmoro dece. Sa prvom suprugom, Sindi Silvom ima Ani, Lili i Džoa. Iz veze sa Bridžit Runi, koja je otpočela posle razvoda sa Silvom, 1996. godine je dobio sina Lijama, a iz brka sa nemačkim modelom i dizajnerkom tašni Kristinom Baumgartner ima sina Kejdena Vajata.

(Ona.rs)