Bivša devojka srpskog milionera sinoć se pojavila u vamp izdanju: Teksas trodelni kompletić i čizme sezone

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su gledali u nju dok je pristizala u poznati beogradski restoran

Foto: ATA Images

Bivša devojka srpskog milionera Branka Babića, influenserka Tačkasta Mara pojavila se sinoć na 30. rođendanu frizera Stevana Radivojevića u jednom beogradskom restoranu.

Ona se odlučila za teksas ansambl - mini-suknju i krop-jaknicu sa 3D cvetnim ukrasom, a ispod je imala običnu belu majicu, preko koje je došao treći deo ovog kompleta - "under bra" korset.

Da svi pogledi budu uprti u nju, pored toga što joj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti od raskida sa milionerom, osigurala je i tako što je obula hit čizme sezone - one preko kolena, ali sa floralnim desenom.

Ono od čega su se stilisti do sada užasavali, a mnogi izbegavali u svojim odevnim kombinacijama jeste nošenje nekoliko stvari od teksasa istovremeno. Teksas kombinacija je ostala upamćena kao "najikoničnija" u slučaju Britni Spirs i Džastina Timberlejka, ali isprva se njihovo pojavljivanje te 2001. godine nije činilo kao nešto što modni svet odobrava.

I evo nas 20 i nešto godina kasnije, nošenje ne samo teksas kombinacija koje su iste boje, već i različitih "pranja" je i te kako poželjno - to je ono što dokazuje da umete da se stilski poigrate, što onda znači autentičnost, pa nadalje i smisao za razvijanje stila.

Influenserka je sve začinila mini "gucci jackie" torbicom takođe od teksasa. Komad koji je večan dobija uvek svoja trendovska izdanja, a baš denim model se prodaje po ceni od 140.000 dinara i vrlo je aktuelan.

Denim for the win!

(Ona.rs)