Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur gola u javnosti: Bez donjeg veša, u haljini koju se niko ne bi usudio da obuče

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije joj prvi put!

Foto: STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa Skaut Vilis prošetala je u haljini veoma laganog materijala i asimetričnog kroja, ali sa malim iznenađenjem. Niko nije gledao u to što je obukla, već u ono što nije!

Dubok šlic koji seže do kraja kuka otkrio je previše pa kada se poznata naslednica okrenula, videle su se njene obline.

Ispod izazovne haljine, po svemu sudeći, nije bilo donjeg veša.

Skaut je pokazala gole zategnute noge i pazila je kakve korake pravi da ne bi otkrila previše. Natikače u kojima je hodala bile su veoma šik izbor, nešto što je ovog leta bilo dostupno u "Zari".

Skaut Vilis je srednja ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, a baš kao i njeni roditelji i ona je krenula glumačkim stopama. Poznata je po svojim ulogama u ostvarenjima kao što su "Bandits" (2001), "Moonrise Kingdom" (2012) i "The Scarlet Letter" (1995).

Ovo joj nije prvo put da se u javnosti pojavljuje bez veša. Nešto slično se desilo pre četiri godine.

Ćerka čuvenih holivudskih glumaca je uslikana dok je išla da donira džakove odeće udruženju koje pomaže beskućnicima, a tom prilikom je obukla previše kratak šorts ispod kog nije nosila donji veš, pa su fotografi uslikali više nego što su želeli.

Naime, ona je nakon što je poklonila odeću krenula ka svom automobilu, a kada je stavljala tašnu u auto, šorts joj se podigao, pa joj se videlo međunožje.

Fanovi smatraju kažu "da se nepristojno obukla za takvu priliku i da je trebalo pidžamu da ostavi kod kuće".

(Ona.rs)