Kijanu Rivs i Sandra Bulok imaju 60, a izgledaju 20 mlađe: Ne budite u zabludi, nije to sve prirodno

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Doktor je rekao svoje

Foto: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Kijanu Rivs i Sandra Bulok 1994. godine snimili su čuveni film “Brzina”. A 30. rođendan filma obiležen je specijalnom projekcijom u Los Anđelesu. Šezdesetogodišnji glumci su se tim povodom našli za istim stolom i svi su samo u njih gledali.

Ono što je zanimljivo jeste da oboje imaju 60 godina, ali da izgledaju kao da imaju upola manje. Buka mnogih fanova na tu temu naterala je plastičnog hirurga Džoel Koplmena da da svoje mišljenje i objasni o čemu je reč, kako ne bismo suludo verovali da je sve to priroda "udesila".

"Obe zvezde krasi neverovatno prirodan izgled, što sugeriše da su birali suptilne i dobro izvedene korekcije, a ne nešto previše dramatično", rekao je.

"Glatka koža, dobro definisana vilica i minimalni znakovi starenja oko očiju ukazuju na kombinaciju tretmana.

Verovatno su korišćeni neuromodulatori poput botoksa za ublažavanje bora, naročito oko očiju i čela. Osim toga, suptilni dermalni fileri mogli su da se koriste za očuvanje volumena njenih obraza što daje mladalačku konturu", ocenjuje hirurg i smatra da su za blistavi izgled njene kože zaslužni lasersko obnavaljanje površinskog sloja kože ili hemijski piling koji ujednačuju ten i čine kožu glatkom.

Skoro svi smatraju da Kiajnu Rivs ne odlazi na estestke korekcije, ali ovaj doktor misli da je istina drugačija.

"Verovatno su neuromodulatorima "ispeglane" bore koje nastaju zbog mrštenja i time se zadržao prirodan izgled lica (opušten), što je naročito vidljivo oko očiju i čela. Možda se dermalnim filerima vratio volumen od korena nosa do ugla usana, gde nastaju nazolabijalne bore ili kod obraza, pa se tako sprečio gubitak volumena koji nastaje starenjem."

Njegov ten je takođe neverovatno ujednačen, što bi moglo da ukaže na dobru rutinu nege kože i moguće laserske tretmane ili mikroiglice za održavanje teksture kože".

Ovakve suptilne korekcije uz vrhunsku negu zaslužne su što Kijanu i Bulok danas ovako izgledaju, navodi Daily mail.

(Ona.rs/Daily Mail)