Zašto za venčanicu Selin Dion kažu da je jedna od najružnijih ikada: Zbog ukrasa završila je i u bolnici

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Voluminoznu venčanicu napravljenu od francuske svile i prekrivenu kristalnim ukrasima i biserima za nju su dizajnirali Mirela i Stiv Gentile

Foto: Profimedia

Selin Dion jeste diva u svakom smislu, ali dan koji je njoj u najlepšem sećanju, za mnoge je povod za podsmehivanje. Kako mnoge top-liste "najgorih stvari" tvrde, njena venčanica je jedna od najružnijih.

Muzička diva Selin Dion i Rene Angelil izrekli su sudbonosno da 17. decembra 1994. godine, ispred 500 zvanica u bazilici Notr Dam u Montrealu. Koliko Kanađani obožavaju Selin dokazuje i činjenica da je njeno venčanje išlo uživo na kanadskim televizijama.

Voluminoznu venčanicu napravljenu od francuske svile i prekrivenu kristalnim ukrasima i biserima za nju su dizajnirali Mirela i Stiv Gentile. Selin je od samog početka znala u kakvoj haljini želi da se uda.

- Želela sam venčanicu za princezu, poput onih o kojima maštamo u svojim snovima, ali danas plaćam cenu svoje želje. Moram vam reći da nije bilo lako kretati se u njoj, teška je, ali ne žalim ni zbog čega - izjavila je neposredno nakon venčanja.

Težak je bio i grandiozni fascinator napravljen od 2000 "svarovski" kristala koji je bio pričvršćen za njenu glavu. Fascinator od 2,7 kilograma pridržavao je i dramatičan veo dugačak šest metara koji je kompletirao bajkoviti venčani izgled slavne pevačice.

Njegova težina uzrokovala je i povredu zbog koje je pevačica završila u bolnici: "Kada sam ga skinula, imala sam posekotinu jer je pritisak bio prejak. Sledeći dan sam se probudila, pogledala se u ogledalo i videla da imam kvrgu veličine jaja nasred čela. Rekla sam da moramo kod lekara. Tri nedelje sam uzimala antibiotike".

(Ona.rs/Daily Mail/Vanity Fair)