Susret kraljice Matilde i prve dame Brižit Makron najavljuje boje jeseni: U istoj paleti boja i Kejt Midlton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je boja koja može obezbediti odličan prateći efekat ako je uparite sa sivom ili pak maslinastozelenom

Foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Belgijski kralj Filip i kraljica Matilda stigli su u državnu posetu Parizu. Tim povodom upriličen je sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i prvom damom Brižit Makron. Jesenji dan i susret dveju dama doneo je i vrlo elegantnu modnu priču.

Belgijska kraljica bila je u bordo nijansama od glave do pete. Upečatljiv set midi-siknje i bejzera sa jednorednim kopčanjem i kaišem odavao je izuzetnu eleganciju, dok je šešir bio tu za maksimalan, "kraljevski" izgled. Njenu modnu priču dopunile su duge rukavice u nešto tamnijoj nijansi bordo, kako i torbica koja je pratila boju rukavica.

Brižit Makron se opredelila za kombinaciju u kojoj se rado pojavljuje na ovakvim događajima, a čine je haljina i strukiran kaput ili mantil. Ovoga puta izbor boja bio je sezonski, teget haljinu je pratio elegantan tamnoljubičasti kaput.

Foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dve dame su istovremeno najavile i boje koje vladaju ove jeseni, a na tragu ovih nijansi bila je i Kejt Midlton prilikom nedavne javne aktivnosti sa svojim suprugom.

Haljina koju je Kejt tom prilikom ponela, tamnije bordo nijansa na bele tufne, donela je boje jeseni i uz braon kaput najavila šarm koji mogu imati hladnji dani.

Ovo je boja koja može obezbediti odličan prateći efekat ako je uparite sa sivom ili pak maslinastozelenom. Taj dodatak može biti u vidu torbice ili  cipela, kačketa ili šala, a ako želite da ostavite utisak elegantne kombinacije, to je definitivno ono za šta se opredelila krajica Matilde. Haljina, odelo ili set u ovoj paleti bija biće modna priča za sebe.

(Ona.rs)