Ona je privukla najviše pažnje na reviji Suzane Perić: Ćerka poznatog modela ide maminim stopama

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao neko ko je odrastao u modnoj industriji, Nikol je od Daniele naučila koliko su disciplina i posvećenost bitni za uspeh

Foto: privatna arhiva

Novo lice u kolekciji Suzane Perić Nikol Boračeva, ćerka poznatog modela i TV lica Daniele Boračeve, postaje prepoznatljivo ime na modnoj sceni.

Sa samo 19 godina, Nikol se ističe prirodnom lepotom i elegancijom, što je privuklo pažnju Suzane, koja je poznata po prepoznavanju mladih talenata i kreiranju sofisticiranih, modernih komada. Suzana Perić, renomirana dizajnerka čije kolekcije odišu luksuzom i ženstvenošću, smatra da je Nikol idealan izbor za predstavljanje njenog novog modnog izraza.

- Veoma sam zahvalna na ovoj prilici - kaže Nikol, dodajući da je podrška njene majke Daniele bila ključna za njen napredak u svetu mode.

Foto: privatna arhiva

Kao neko ko je odrastao u modnoj industriji, Nikol je od Daniele naučila koliko su disciplina i posvećenost bitni za uspeh. Rad sa Suzanom Perić za nju predstavlja priliku da izgradi sopstveni put, ali i da sarađuje sa jednim od najcenjenijih imena u regionu.

Saradnja sa Suzanom Perić je za Nikol tek početak, a publika će imati priliku da je bolje upozna kroz ovu kolekciju, koja nosi prepoznatljiv pečat dizajnerkinog stila i elegancije.

(Ona.rs)