Ivana Dudić u toples izdanju "zapalila" društvene mreže: Vitak struk i zategnuta pozadina u prvom planu

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana se ne libi da pokaže rezultate svog zdravog života na društvenim mrežama, te je često možemo videti u bikiniju. Ali, ovaj put otišla je korak dalje

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić, jedno od najlepših lica srpske glumačke scene, redovno oduševljava pratioce na "Instagramu", gde postavlja fotografije iz svog privatnog i poslovnog života, deleći krupne, ali i svakodnevne trenutke sa fanovima, kolegama i prijateljima.

Dudić je poznata po svom smislu za humor, otvorenosti i neprezanju od izražavanja stava, i, može se reći, to je njen najveći adut. Energija. Talenat i izgled su neosporni, i  dolaze kao "šlag na torti".

Kada govorimo o estetici, Ivana je poznata po prirodnosti i održavanju iste, putem laserskih i higijenskih tretmana za lice. Njena vitka linija plod je rigorozne ishrane i treninga na pilates reformeru.

Ivana se ne libi da pokaže rezultate svog zdravog života na društvenim mrežama, te je često možemo videti u bikiniju. Ovaj put, otišla je korak dalje i pozirala toples, pokazujući savršene linije minijaturnog struka i zategnutu pozadinu koju je nevešto pokrivao roze donji deo kupaćeg kostima.

- Zovem samo da ti kažem da te volim - pisalo je u opisu objave.

(Ona.rs)