Frizer svetskih zvezda otkrio pravu istinu o Džej Lo i En Hatavej: "Tretirale su me kao đubre"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izbaci ovo smeće"

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/AP, TikTok/whatitwaslikepodcast

Dugogodišnji poznati frizer Emanuel Miler tvrdi da su En Hatavej i Dženifer Lopez dve "najgore dive" sa kojima je ikada radio tokom svoje dugogodišnje karijere.

- Snimao sam film sa En Hatavej i to je bilo jedno od mojih najgorih iskustava. En me nikada nije "pogledala" kao osobu. Četiri i po meseca me je tretirala kao slugu.

- Žalosno je čuti da se Emanuelovo sećanje na naše zajedničko vreme tako dramatično razlikuje od mog - osporila je En za "PageSix".

Međutim, specijalista za kosu slavnih rekao je da ga glumica nijednom nije pitala o njegovoj porodici iako mu je ćerka u to vreme radila na istom projektu.

Miler je nastavio da objašnjava kako je tokom godina imao mnogo prijateljskih i toplih razgovora sa drugim slavnim ličnostima poput Kejt Blanšet, Džonija Depa i Toma Henksa, ali da „En Hatavej to nikada nije uradila“.

Takođe tvrdi da je, kao i sa En, imao užasnu interakciju sa Dženifer Lopez pre mnogo godina.

- Odjednom nam je rečeno da sledeća gošća stiže, i da je u pitanju Džej Lo. Zavlada je panika, rečeno nam je da ispraznimo sobu. Nikada ranije nisam imao to iskustvo.

Miler je navodno bio na odlasku kada je shvatio da je ostavio kaput u sobi i okrenuo se da ga uzme.

- Vratio sam se u sobu da uzmem kaput koji je visio preko stolice i kada sam se okrenuo, Dženifer je ušla. Pozdravio sam je i rekao joj da smo radili zajedno na filmu 2005. Samo me je pogledala bledo, zatim se okrenula ka telohranitelju i rekla "da izbaci smeće" i "zašto soba nije prazna".

(Ona.rs)