Otvorena nova BOSS radnja u Beogradu

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati nemački brend BOSS, prepoznatljiv po vrhunskoj eleganciji i nepogrešivom stilu, nedavno je predstavio novo zaštitno lice – legendarnog fudbalera i ikonu modnog sveta, Davida Beckhama. U duhu inovacija i širenja, BOSS sa ponosom otvara još jednu radnju u Beogradu, u UŠĆE šoping centru

Foto: Promo/ Ivan Takić

Početak rada nove prodavnice obeležen je svečanim otvaranjem, na kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti i prijatelji brenda. Među prisutnima bili su Milan Marić, Milena Radulović, Svetlana Bjelan, Tihana Lazović, Zoi, Dušan Bulut, kao i bend Keni nije mrtav – svi obučeni u prepoznatljive BOSS komade iz nove kolekcije. Tokom večeri, gosti su uživali u koktel prijemu i imali su priliku da učestvuju u kvizu i osvoje vaučere za popust, kao i kompletan BOSS outfit.

U novootvorenoj radnji mogu se pronaći najnoviji komadi iz BOSS Menswear kolekcije. Estetiku kolekcije definišu luksuzne tkanine i bezvremenska paleta boja. Dizajn je zadržao svoju prepoznatljivu sofisticiranost i predstavlja idealan izbor za pojedince koji vole eleganciju. Od besprekorno krojenih odela, koja su zaštitni znak brenda, do savremene ležerne odeće koja spaja udobnost i stil.

Dizajn radnje naglašava smelost i savremeni vizuelni pristup, pozivajući posetioce da zakorače u BOSS svet. Na ulazu, veliki digitalni ekran prikazuje najnovije modne kampanje i revije, dok se ažurirani vizuelni identitet besprekorno uklapa u arhitekturu prostora. Topli materijali poput drvenih podova i metalnih srebrnih elemenata, u kombinaciji sa crnim mermerom i visokosjajnim površinama, kao i paleta boja savršeno uravnotežuju celokupni izgled, stvarajući prijatnu i sofisticiranu atmosferu. Prostrani delovi za sedenje i interaktivni digitalni ekrani pružaju posetiocima priliku da uživaju u BOSS brendu u opuštenom i inspirativnom okruženju.

(Ona.rs/PR)