Ana je tu da nam pokaže da i u duksu možemo izgledati ženstveno: Dovoljno je da uradimo samo jednu stvar

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Printskrin: Instagrm/ana_mihajlovski_

Za Anu Mihajlovski - vreme je stalo. Od harizmatičnog plavog devojčurka do uspešne, hrabre žene sa stavom prošlo je punih 20 godina, i, zaista, inspirativno je gledati osobu koja iz godine u godinu sve više radi na svom izgledu, obrazovanju, informisanosti i osvešćenosti.

Ana gaji stav da treba da volimo sebe kakvi jesmo ali ne i da se u potpunosti "prihvatamo", ukoliko možemo da se menjamo nabolje.

Ona je žena koja spada u objektivne standarde lepote, samim tim može da iznese svaki stil.

Ali, kada je svečana prilika u pitanju bira poslovnu eleganciju ili damsku ženstvenost u jednostavnosti, a za svakodnevnicu uglavnom se odlučuje za sportske komade.

Sada je objavila video u duksu boje trule višnje, koji je uparila sa zlatnim minđušama i vanvremenskim pečatom ženske zavodljivosti - crvenim karminom.

Isfenirana kosa, prošarana suptilnim pramenovima, pravila je sjajan kontrast zlatu i boji duksa - u potpunosti odgovarajući jesenjem vajbu.

Mihajlovski je ovim potezom pokazala da nije uvek haljina ono što čini ženstvenost ili glamur, i da "trik" leži u detaljima koji, ako su pažljivo odabrani, prave savršenu kompaktnu celinu.

(Ona.rs)