Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu: Žene ga zavolele kao dr Šeparda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada su mu tek saopštili, bio je šokiran

Foto: Tanjug/AP

Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2023. godinu prema časopisu "People", u utorak uveče u uživo emisiji Džimija Kimela.

Nakon dramatičnog razotkrivanja misterioznog čoveka sa naslovnice u izvođenju Džimija Kimela i njegove publike, Patrik je prihvatio svoju nagradu. Dok je publika postavljala pitanja u pokušaju da identifikuje čoveka, Džimi je shvatio da su otišli baš daleko i da nisu ni blizu da pogode. Na kraju, neko je spojio tragove i shvatio da je u pitanju jedan i jedini dr "MekDrimi".

Glumac (57), koga su žene zavolele u ulozi doktora Šeparda u seriji "Uvod u anatomiju", nakon što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, izjavio je da mu je drago što ovo priznanje prima baš u ovom periodu svog života.

Kada su mu prvi put saopštili da će biti sledeći najseksepliniji muškarac na naslovnici "People", Dempsi je rekao:

- Bio sam potpuno šokiran, a onda sam počeo da se smejem, kao, ovo je šala, zar ne? Uvek sam bio deveruša! Potpuno sam zaboravio na to i nikada nisam ni pomišljao da budem u ovoj poziciji. Dakle, moj ego je dobar  - izjavio je on u emisiji.

- Drago mi je da se to dešava u ovom trenutku mog života. Lepo je što sam dobio priznanje, a svakako moj ego ima malo udaraca, ali mi ovo daje platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno - rekao je Dempsi za američko izdanje.

Patrik je stekao slavu 90-ih kada se pojavio u sitkomu "Will & Grace". Nakon toga je dobijao povremene uloge, uključujući mladog Kenedija u mini-seriji i detektiva Kinkejda u "Vrisku 3". Odatle, Patrik se preselio u carstvo Diznija, glumeći u filmu "Enchanted". Međutim, "Uvod u anatomiju" kontinuirano ostaje serija sa kojom ga najviše povezuju.

(Ona.rs)