Bekamove avanture sa mladim lukom, ružama i kokoškama: U farmericama se bavi baštovanstvom i izgleda odlično

Vreme čitanja: oko 2 min.

U svojim pričama na "Instagramu", bivši fudbaler se pobrinuo da dokumentuje svoje baštovanske poduhvate i podelio je selfi ispred svoje bašte dok je bio zauzet poslom, uprkos lošem vremenu

B4859 / Avalon / Profimedia

Sadnja, uzgoj i briga o povrtnjaku nisu laki podvizi. Međutim, kao i kod većine stvari, svetski poznati fudbaler Dejvid Bekam čini da to izgleda jednostavno.

Na "Instagramu" je podelio slatku fotografiju rada u svom organskom povrtnjaku sa svojom 12-godišnjom ćerkom Harper, između ostlog iz serije baštenskih aktivnosti.

Samo zato što je Dejvid Bekam jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne znači da on nema znanje kada je u pitanju baštovanstvo, a u to smo se uverili baš zbog tih objava.

On sve češće obožavaocima daje uvid na svoju ogromnu baštu u svojoj seoskoj kući u Kotsvoldu vrednoj 12 miliona funti, zajedno sa skupim Hartlijevim staklenikom. Ikona fudbala, zamenila je travnjak za povrtnjake i jato kokošaka, a sada je čak pitao i poznatog baštovana Alana Tičmarša kako izgleda njegov usev povrća.

U subotu na "Instagramu", Dejvid se našalio da će njegova supruga Viktorija jesti mladi luk za ručak i večeru, dok je snimao sebe kao ga bere. U svojim pričama na "Instagramu", bivši fudbaler se pobrinuo da dokumentuje svoje baštovanske poduhvate i podelio je selfi ispred svoje bašte dok je bio zauzet poslom, uprkos lošem vremenu.

Ali kišni dani nisu sprečili zvezdu da nastavi sa svojim svakodnevnim aktivnostima, i da bosonog, u džinsu i sa šeširićim pozira dok neguje svoje cveće i biljke. Snimak je zabeležila njegova supruga Viktorija Bekam.

- U redu, to je samo obična subota na selu. Dejvid se bavi baštovanstvom. Dobro izgledaš - kaže ona svom mužu,  zumirajući Dejvidovu zadnjicu u farmerkama sa manžetama dok je kopao zemlju lopatom. Nosio je i šešir i odgovarajuću majicu maslinaste boje.

- Evo nas, imamo akciju - rekla je Viktorija na drugom snimku, dok je sportista obavljao svoj posao, teško dišući od zadatka.

Dejvid je na kraju uspešno preneo biljku ružičaste ruže u zemlju, natrpao je još zemlje oko nje radi stabilnosti pre nego što je pogledao pravo u kameru svoje žene.

- Inače, to je impresivno - pohvalio se.

- Izgledaš dobro - rekla mu je poslednji put, ponovo zumirajući njegovu guzu.

Poslednji deo snimka koji dokumentuje Davidovu baštensku avanturu bila je fotografija njenog muža kako kleči na travi pored ruža sa lopatom u ruci.

Pored baštovanstva i povrtarsta, ostatak serijala čini i njegovo veselo druže sa kokoškama. Ima li nešto što ovaj čovek ne radi dobro i da dok to radi uvek ovako dobro izgleda???

(Ona.rs)