Čuveni pevač iz komšiluka izgleda podmlađeno sa presađenom kosom: Nova frizura Tonija Cetinskog

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegove kovrdže deluju simpatično, a neki su uvereni da se podvrgao čak i - mini valu

Toni Cetinski / Foto: ATA images

Da ni muškarci nisu imuni na estetske intervencije, da vole da prate modu i da lepo izgledaju - pa to najbolje svedoči hrvatski pop autor Toni Cetinski koji se pre dve godine podvrgao presađivanju kose.

Pevač koji je najveći deo svoje karijere poznat kao proćelavi muškarac, međutim, ovih dana ponosno "šeta" svoje nove kovrdže, i moramo mu odati priznanje - izgleda kao momak.

Kosa koju je lagano gubio, ponovo je počela da raste, tako da čuveni pevač iz regiona sada može da se pohvali i lepom frizurom. Na novim fotografijama objavljenim na njegovom Instagramu, jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na temenu i sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

Njegove kovrdže deluju simpatično, a neki su uvereni da se podvrgao čak i - minivalu.

On se u decembru 2021. godine podvrgao presađivanju kose kako bi rešio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

- Već dugo sam imao želju da odem na transplataciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica Lepe Naše jer je doktorica i stručnjak za kosu - Ana Maletić, u tom području uverljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima! - napisao je Toni ranije na Instagramu.

(Ona.rs)