Luka Dončić je brižni mladi tata i to iznova dokazuje: Ćerka Gabrijela mu je u mislima i kada je na terenu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Što se tiče odavanja počasti svojoj ćerki, pored imena na patikama, Dončić se nada da će uskoro jednu tetovažu posvetiti njoj

Luka Dončić (25) je ponosni otac devojčice Gabrijele i to je više puta stavljao u fokus, bilo da je na terenu ili da daje izjave novinarima. Zvezda "Dalas Maveriksa" uvek je usredsređen na to da svom timu donese šampionsku titulu, ali kod kuće se fokusira na odgajanje svoje ćerke Gabrijele.

Dončić i njegova verenica Anamarija Goltes dobili su je 1. decembra 2023, a javnost su o tome obavestili kroz slatku objavu na "Instagramu".

Dončić je od tada sa ponosom izlazio na teren, uvek imajući na umu svoju ćerku, što dokazuju i patike koje nosi sa ispisom njenog imena i srcem.

NBA zvezda je uzeo slobodan dan zbog Gabrijelinog rođenja, propustivši utakmicu "Maveriksa" protiv "Memfis Grizlisa", da bi se vratio na teren sledećeg dana, pokazujući patike na kojima je urezano Gabrijelino ime. Neposredno nakon što je rođena Gabrijela, Dončić i njegov tim izgubili su veliku utakmicu od "Oklahoma Siti Tandera", ali to je ipak bio "najsrećniji dan njegovog života", kako je rekao novinarima posle utakmice, prema "Sports Illustrated".

Dončić je nekoliko dana nakon njenog rođenja rekao novinarima da je, iako je bio "umorniji" na terenu otkako se rodila Gabrijela, ona "dobro spava i sjajna je beba".

Nekoliko meseci nakon što je dobio Gabrijelu, Dončić još uvek uživa u sreći koju može da donese samo novorođenče.

- Sada sam mnogo srećniji. Tokom nekih noći ne spavam toliko, ali Ana radi većinu posla. Ovo je zaista stvar koja menja život nabolje, i nema ništa lepše od ovoga, i zbog toga sam najsrećniji čovek na svetu.

Kada je u pitanju vaspitanje naslednice u pravcu sporta, Dončić se nada da će Gabrijela zavoleti tenis.

Što se tiče odavanja počasti svojoj ćerki, pored imena na patikama, Dončić se nada da će uskoro jednu tetovažu posvetiti njoj.

Iako su Dončić i verenica uglavnom izbegavali da Garbijelu pokazuju na mrežama, Lukine fanove je oduševila najnovija fotografija na kojoj drži svoju ćerku. A pre toga, kod Anamarije mogli smo da vidimo da je Gabrijela prisustvovala i jednoj tatinoj utakmici.

(Ona.rs)