"Raste u jednog gadnog matorca": Pljušte negativni komentari na račun Nadalovog izgleda

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Njegov jarkocrveni sako u kombinaciji sa belom košuljom i bež pantalonama, i sve to "začinjeno" izrazito sportskim patikama sa vazdušnim đonom, izazvao je par osmeha posmatrača

Foto: AP/Tanjug

Španski mediji su bili oduševljeni neočekivanom pojavom njihovog sportskog mezimca, tenisera Rafaela Nadala kao jednog od nosilaca olimpijske baklje preko reke Sene tokom ceremonije otvaranja Igara u Parizu 2024. Pa iako se sve odvilo 26. jula, o njegovom pojavljivanju se i dalje priča.

Na ovom događaju, koji su pratili milioni, dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje primio je plamen od bivšeg francuskog fudbalera i osvajača Zlatne lopte 1998. Zinedina Zidana, a ova prilika mu se ukazala nakon što je gradonačelnik Pariza, Anhel Garija, kontaktirao sa teniserskom zvezdom.

- Ti si slika Pariza, deo njegove istorije, jedna od najvažnijih ličnosti u istoriji Pariza. Kao najviše "pariski" među međunarodnim sportistima, želimo da imaš veoma značajnu ulogu u ceremoniji - poručio mu je, što je Nadal, očigledno oduševljeno i prihvatio.

Sportista se na ceremoniji pojavio u sakou, košulji i pantalonama, kao i u sportskim patikama. Izgledao je veoma srećan i ponosan, uprkos kiši i uslovima koji su vladali tokom otvaranja Igara, ali se čini da nije svima leglo njegovo modno izdanje.

Naime, naviknuti na njegovu špansku jedru kosu, koja je ovog puta ostala slepljena od kiše, uz kombinaciju odeće koja je više delovala kao školska uniforma, a ne odeća koju bi nosila jedna takva teniserka zvezda, Nadal se našao na meti šala, pogotovo na drutvenoj mreži X.

Njegov jarkocrveni sako u kombinaciji sa belom košuljom i bež pantalonama, i sve to "začinjeno" izrazito sportskim patikama sa vazdušnim đonom, izazvao je par osmeha posmatrača. Odeća je, međutim, na sebi imala ambleme Španije (na sakou i pantalonama), ali nije bila ista kao uniforma ostalih španska predstavnika, zbog čega je ostalo nejasno da li mu je ova kombinacija dodeljena od komiteta Olimpijade ili od strane komiteta Španije ili je, pak, sam izabrao.

U svakom slučaju, nisu izostali komentari na ovaj "dečački izgled", kao onaj čuveni, kada vas majka začešlja pred polazak u školu, a drugari vas dočekaju sa "kao da te je krava lizala".

U svakom slučaju, srpska publika ga nije "štedela".

-  Bugarski švercer Guči torbica - napisala je jedna korisnica bivšeg tvitera, dok je drugi dodao: - Mene raznosi ova frizura- krava me lizala.

- Raste u jednog gadnog matorca - zaključio je treći korisnik X platforme.

(Ona.rs)