Hit snimak Toma Kruza sa zatvaranja OI! U 61. skočio sa krova stadiona, ali od obožavateljke se nije odbranio

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak koji je zasmejao gledaoce širom sveta

Foto: Tanjug/AP

Olimpijske igre u Parizu zatvorene su onako kako dolikuju - spektaklom.

Pored sportista i glavnih ljudi iz organizacije ovogodišnjih OI, veče su učinili zanimljivijim različiti muzički izvođači, ali i glumac Tom Kruz. 

Naime, u jednom trenutku sve oči bile su uprete u glumca za kog kažu da ne zna za strah, jer u 61. godini i dalje je adrenalin "frik". Znamo već da Tom sam izvodi razne stantove, bilo da je padanje iz aviona, opasne vožnje motorima ili u slučaju zatvaranja Olimpijskih igra u Parizu - skakanje sa krova stadiona.

Međutim, iako je on čovek kog se "opasnost kloni", ne može se isto reći i za žene. Ovaj dasa šarmira dame širom sveta još od 1980-ih godina.

Kada je sleteo sa stadiona i prošao kroz masu ljudi, svi su bili spremni da ugrabe jedan sekund za fotografisanje sa ovom zvezdom. No, jedna žena je bila spremna da ugrabi i njega i vreme da se slika sa njim. Zgrabila je Toma i pojurila ka poljupcu. Iako se vidi da se tome nije nadao, vešto je izbegao prvi pokušaj, a onda i drugi.

Dok su svi gledali zapanjeno, on je nastavio dalje, a dama je ushićeno skakutala i aplaudirala svom, zamalo osvojenom glumcu.

(Ona.rs)