Tri slike sa venčanja Borisa Bekera sa 33 godine mlađom Lilijan: Na svadbi svi plakali, mlada položila "test"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lilijan je bila moj broj jedan"

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Penzionisani nemački teniski as, Boris Beker (56), oženio se za menadžerku političkog rizika Lilijan De Karvaljo (33) tokom trodnevnog boravka u Portofinu, u Italiji, 14. septembra.

Prelepa Lilijan, koja je rođena na afričkom ostrvu Sao Tome i Prinsipe, za ovu priliku je promenila tri autfita, dok je Boris, koji je treći put "stao na ludi kamen", izgledao "effortless" uglađeno u krem smokingu.

Po prvi put razgovarajući o njihovoj raskošnoj svadbi, Boris je rekao da je to bio "magični vikend", lokacija Portofino je odabrana zbog simbolike.

- Svi su plakali, uključujući i mene... lokacija na kojoj smo imali ceremoniju je, mislim, jedno od najjedinstvenijih mesta na kojima sam bio u životu, a verujte mi, bio sam na mnogo lepih mesta - rekao je.

Mlada je zapanjila 100 gostiju u elegantnoj beloj haljini bez naramenica, koju je napravio njen stari školski drug, dizajner Andra Ravieli.

Boris i Lilijan, koji žive u Italiji, prvi put su počeli da se zabavljaju 2019. godine, a Lilijanje "stajala uz njega" i kada je 2022. godine proveo osam meseci u zatvoru zbog novčane prevare, prenosi "Dailymail".

Ali teniski as veruje da je boravak "iza rešetaka" učinio njegovu vezu jačom, dodajući:

- Kao što kažu na svadbenim ceremonijama, u "dobru i u zlu", morate pronaći način da se držite zajedno. Sigurno smo imali veoma teške dane, jer je moja lična situacija bila veoma izazovna, ali tada sam zaista upoznao svoje prave prijatelje i svog partnera za ceo život. Ponekad morate da se testirate da biste saznali ko su vam pravi prijatelji ili partner, a meni se to desilo. I shvatio sam ko je sa mnom, a ko nije sa mnom. Lilijan je bila broj jedan.

Nakon večernje ceremonije, srećni par je izašao na podijum, a za svoj prvi ples odabrao je hit Lajonela Ričija "Celu noć".

(Ona.rs)