Isplivali jezivi detalji iz mračne prošlosti Eštona Kučera: Svedočio ubistvu Ešli, sad ga povezuju sa Didijem

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Svedočio je da je te noći planirao da izađe na sastanak sa Elerin i dvaput ju je zvao, ali nije dobio odgovor. Kada je stigao u njen dom, provirio je kroz prozor i video nešto za šta je verovao da je mrlja od vina na njenom tepihu

Foto: Tanjug/AP

Umešanost Eštona Kučera u istragu o ubistvu Ešli Elerin iz 2001. ponovo se pojavila prvi put zbog njegove podrške osuđenom silovatelju Deniju Mastersonu, a sada i zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa reperom Šonom Didijem, uhapšenim zbog otpužbi za silovanje, ring prostitucije i trgovine ljudima.

Glumac i njegova supruga Mila Kunis izvinili su se nakon što su objavljena pisma podrške koja su napisali u ime Mastersona.

Jedna od Mastersonovih žrtava, Krisi Karnel Biksler, oglasila se na društvenim mrežama da prozove Kučera, rekavši:

- Dragi Eštone, znam koje tajne tvoj Deni čuva za tebe. One koje bi te okončale. Jesi li zaboravio da sam bila tamo? Bio si na spikeru te noći kada si zvao Denija 21. februara 2001. Sve sam čula. Čula sam plan. Po mom mišljenju, ti si bolestan koliko i tvoj "mentor" - objavila je Krisi.

Kučer je bio svedok na suđenju Elerinovom ubici, Majklu Garđiulu. Svedočio je da je te noći planirao da izađe na sastanak sa Elerinovom i dvaput ju je zvao, ali nije dobio odgovor. Kada je stigao u njen dom, provirio je kroz prozor i video nešto za šta je verovao da je mrlja od vina na njenom tepihu.

Uprkos tome što je u početku bio „preplašen“ kada je saznao da su mu otisci prstiju na Elerinovoj kvaki, Kučer nikada nije bio osumnjičen u slučaju i sarađivao je u istrazi.

Majkl nazvan "holivudski trbosek", osuđen je na smrt zbog Ešlinog ubistva i ubistva još jedne žene iz Kalifornije 2005.

Kučerova dosadašnja umešanost u slučaj pokrenula je pitanja o njegovom karakteru i postupcima, prenosi "Amp.Marca".

(Ona.rs)