Zašto je Denzel Vošington urlao na Pi Didija posle jedne "bele žurke"? Glasine kažu da je nešto video

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ti ne poštuješ nikoga"

Foto-kolaž: Tanjug/AP, mpi099/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Denzel Vošington je navodno ušao u žestoku raspravu sa Šonom "Diddijem" Kombsom nakon jedne žurke 2003. godine. Kako otkriva izvor za "US Weekly" oskarovac (69) jednom se žestoko posvađao sa trenutno uhapšenim reperom (54), što je rezultiralo velikom javnom drekom.

- Ti ne poštuješ nikoga - tvrdi insajder da je Denzel "vrištao" na hip hop mogula, koji trenutno čeka suđenje za optužbe za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje, i dodaje:

- Denzel i njegova supruga, Pauleta Vašington su se zabavljali do zore sa Didijem, videli su nešto i izleteli.

Početkom 2000-ih, Vašington i Didi su viđani zajedno u više navrata, uključujući i na dodelu nagrada "Essence 2001", prvu inauguraciju bivšeg predsednika Baraka Obame 2009. i dve NBA utakmice.

Printskrin: Movieclips Classic Trailers

Ostaje nejasno oko čega su se muškarci tada posvađali, ali nema naznaka da je dreka u bilo kakvoj vezi sa trenutnim Didijevim krivičnim prijavama. Svakako predstavnici Vošingtona i Didija u ovom trenutku nisu odgovorili na zahteve medija da prokomentarišu ovaj incident.

No, činjenica je da je dve decenije kasnije Didi u pritvoru u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu jer se suočava sa optužbama za reketiranje, zavere i seksualnu trgovinu i da se u utorak dodatnih 120 žrtava javilo sa optužbama za seksualno zlostavljanje u periodu od 25 godina, među kojima je i nekoliko maloletnih žrtava, uključujući 9-godišnjaka.

(Ona.rs / Daily Mail)