Zašto je Pi Didi prestao da poziva prinčeve Vilijama i Harija na svoje divlje žurke? Zamerio im jednu stvar

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihova imena se povezuju sa Didijem otkako se ponovo pojavio intervju iz 2011. u kojem je reper rekao da želi da "dovede braću na svoje zabave"

Foto: Shutterstock/Altopix, Tanjug/AP

Uhapšeni muzički mogul Šon Kombs, poznat kao Didi, centralna je tema naslova u svetskim medijima posle brojnih optužbi na njegov račun. Mnoge poznate ličnosti povezane su sa njim otkako su sva njegova navodna dela poslednjih decenija izašla na videlo, a većina njih se ili predstavljaju i sami žrtvama, ili se brani ili su, pak, odlučili da ćute.

Mnoga velika imena su pominjana i na spisku, a među njima su takođe i poznati članovi britanske kraljevske porodice, prinčevi Vilijam i Hari, koji su često bili pozivani na njegove kontroverzne zabave.

Naime, autor i poznavalac kraljevske porodice Kristofer Andersen tvrdi da je Didi prestao da poziva braću na svoje zabave nakon što su se „smirili” i postali porodični ljudi. Njihova imena se povezuju sa Didijem otkako se ponovo pojavio intervju iz 2011. u kojem je reper rekao da želi da "dovede braću na svoje zabave".

- Didi je zvao i Vilijama i Harija kada su bili mladi i upali u nevolju. Očigledno je da su prinčevi tada bili na naslovnim stranama jer su bili redovni na ludim zabavama u noćnim klubovima širom Londona. Didi ih je zvao, ali su oni mudro odbili pozive, neposredno pre nego što su Vilijam i Kejt verili. Didi je "primio" poruku i prestao da ih zove oboje - kaže Andersen i dodaje: - I Vilijam i Hari su bili redovni u klubovima i lako su mogli da prihvate poziv na njegove zabave, ali zahvaljujući ljudima iz palate izbegli su "metak".

Veruje se da je Kombs sreo prinčeve kada je nastupio na dobrotvornom koncertu u čast njihove pokojne majke, princeze Dajane, 2007. godine, odakle su fotografije koje se pojavljuju u svim medijima.

Tokom pojavljivanja u emisiji Graham Norton 2011, Kombs je otkrio da je zvao prinčeve.

- Više ne - rekao je Norton, napominjući da se Vilijam oženio, pa je zamolio Kombsa „da ne pokvari kraljevsko venčanje“, a Kombs je bio kratak i oštar: - Verujte mi, oni više nisu na spisku gostiju.

Poznati reper je priređivao ekstravagantne zabave koje su privlačile mnoga slavna imena, ali su te večeri sada pod intenzivnom istragom otkako je Komb uhapšen prošlog meseca i optužen za reketiranje, zavere, seksualnu trgovinu i podvođenje i prostituciju.

Upadom FBI u njegovu kuću u martu ove godine otkriveno je 1.000 boca maziva i ulja za bebe koje su navodno korišćene tokom njegovih „ludnih“ zabava. On, očekivano, negirao svaku krivicu dok sedi u pritvorskom centru Metropolitan Detention Center u Bruklinu.

U međuvremenu, teksaški advokatToni Bazbi najavio je tokom konferencije za novinare da zastupa 120 pojedinaca u vezi sa navodnim incidentima koji se protežu decenijama unaza za seksualno zlostavljanje više od dvadesetak maloletnika, uključujući i 9-godišnjaka.

(Ona.rs / Page six)