Džastin Biber je navodno mentalno veoma loše nakon hapšenja Didija: "Potpuno mu se gadi"

M. M.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Čvrsta veza repera i Bibera je veoma intrigantna s obzirom na aktuelni skandal o seksualnim zločinima. Bieberu je navodno savetovano da pokuša da se distancira od svega

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzička zvezda Džastin Biber navodno trenutno vodi ozbiljnu bitku sa svojim mentalnim zdravljem dok se njegov nekada blizak prijatelj Šon "Didi" Kombs suočava sa krivičnim optužbama za seksualni napad, zlostavljanje, trgovinu ljudima i još strašnije tvrdnje.

- Džastin je trenutno psihički u teškom položaju - tvrdi izvor za Us Weekly, dok drugi insajder dodaje:

- On ima takvu istoriju sa Didijem i optužbe koje čuje protiv njega mu je bilo teško da obradi. Potpuno je zgrožen Kombsovim skandalom i savetovano mu je da se drži od "što je dalje moguće" od svega u vezi sa tim.

Biber je nedavno viđen u javnosti mrzovoljan dok je napuštao poznati restoran u Los Anđelesu. Kako mediji prenose, bio je slomljen, sa tmurnim i zamišljenim izrazom lica dok je sedeo za volan automobila.

Međutim, treći izvor je rekao da je Biber sada više fokusiran na pozitivne aspekte života, poput brige o novorođenom sinu Džeku, kojeg je dobio sa suprugom Hejli Biber.

- Njegova sreća što je tata nadmašila je njegovu anksioznost zbog Didija - kaže insajder koji ponavlja da pop zvezda ne želi da ima bilo šta Didijevim problemima:

- To je u njegovoj prošlosti i on to želi da ostavi iza sebe.

Ipak, uprkos tome što muzičar navodno želi da se distancira od kontroverznog repera, njegovo ime se spominje povodom brojnih prilika zbog njihovog ranije prijateljstva. U martu se na mrežama ponovo pojavio YouTube video o tome kako je proveo "48 sati sa Didijem".

- Gde se družimo i šta radimo, ne možemo da otkrijemo, ali to je definitivno san svakog 15-godišnjaka. Poludećemo od puno novca - rekao je Kombs na snimku o druženju sa tada tinejdžerskom pop zvezdom.

Istog meseca, ponovo se pojavio i drugi snimak koji prikazuje mladog Bibera koji se vidno osećao neprijatno u društvu Kombsa kada ga pita "zašto se ne druže na način na koji su se nekada družili".

- Pokušavao si da stupiš u kontakt sa mnom preko mojih saradnika, ali nikada nisi dobio moj broj. Da li želiš moj broj? - odgovorio mu je Biber tokom ove vidno neprijatne interakcije.

A potom se ponovo pojavio i treći snimak Kombsa koji upozorava Bibera da "zna bolje nego da priča o stvarima koje radi sa starijim bratom Pafom", tokom intervjua na 2011. godine, što je takođe izazvalo mnoga pitanja o čemu se tu radi, piše "Page six".

Muzički mogul trenutno je u pritvoru zbog optužnice za seksualnu trgovinu, reketiranje, prevaru ili prinudu i podvođenje i prostituciju koja je rezultat američke federalne istrage, posle racija u njegovim kućama u Los Anđelesu i Majamiju.

Prema pisanjima medija, pominju se i snimci intimnih odnosa Didija sa visoko profilisanom muškom slavnom osobom, koja se navodno preprodaje. Izvori prenose da je neimenovana zvezda "užasnuta" od mogućnosti da dođe do objavljivanja tog snimka.

Foto: Foxy Brown / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- To oseća kao izdaju i kršenje poverenja, i potencijal za mnoge probleme. To mu izaziva zaista uznemirujuća i loša sećanja. Oseća se kao da je bio žrtva pre mnogo godina, a sada je ponovo žrtvovan. Ako ovaj snimak izađe, pratiće ga doživotno. Biće na internetu zauvek - saopštio je izvor.

Kombs sa druge strane trvdi da je nevin i negira bilo kakve optužbe. Njegova majka, Dženis Smol Kombs, nedavno je nazvala skandaloznim "javni linč" njenog sina.

- Moj sin nije čudovište kakvim ga opisiju i zaslužuje priliku da kaže svoju stranu. Mogu samo da se molim da ću doživeti kako govori svoju istinu i da ona bude potvrđena - izjavila je ona.

Didi je trenutno iza rešetaka dok čeka na suđenje. On je podneo još jednu žalbu da bude pušten iz zatvora - uprkos brojnim neuspelim pokušajima.

(Ona.rs)