Kanje Vest od svoje žene tražio najsuludiju stvar ikad i uključuje njenu majku

M. M.
Vreme čitanja: oko 3 min.

I Vest je tužen zbog navodnog drogiranja i zlostavljanja bivše asistentkinje tokom snimanja kod Pi Didija

Foto: Profimedia/The Mega Agency

Bivša pomoćnica Kanjea Vesta, Loren Pišiota, tvrdi u tužbi da je navodno bila drogirana i seksualno zlostavljana dok je prisustvovala studijskoj sesiji sa svojim bivšim šefom i Šonom „Didijem“ Kombsom. Manekenka navodi u izmenjenoj optužnici da joj je tokom snimanja u Santa Moniki, navodno, dato piće koje je bilo „pomešano sa neidentifikovanom drogom“.

Ona tvrdi da je Vest (47), koji se trenutno nalazi u vrtlogu glasina o mogućem novom razvodu od Bjanke Cenzori, naručio da se piće sipa, a Kombs (54) iako nije imenovan u tužbi zbog navodnog „ko-voditeljstva“ studijske sesije, ovog puta nije optužen ni za kakvu radnju u optužnici.

Prema tužbi koja je podneta 8. oktobra Višem sudu u Los Anđelesu u Kaliforniji, Pišiota je dodala da se osećala "dezorijentisanom" i da je imala "manju kontrolu nad svojim telom i govorom" nakon što je konzumirala napitak. Sledećeg jutra tvrdi da se osećala "bolesno" i da je bila "ogromna sramota" - ali da još uvek nije bila sigurna o svim detaljima šta se dešavalo.

Pišiota, koja je i ranije tokom ove godine tužila Vesta zbog seksualnog uznemiravanja i nezakonitog otkaza, tvrdila je da je "mnogo kasnije" saznala ono što joj je navodno samo mislila da se desilo te noći. Ona navodi da joj je Vest priznao da su se „jednom malo družili“, pozivajući se na noć kada je navodno bila drogirana. Reper je tada još bio oženjen sa Kim Kardašijan.

Foto: Tanjug/AP

Zapravo Kim, koja je takođe navedena u tužbi, navodno je optuživala Vesta za seksualne odnose sa Pišiotom, što ga je navelo da prizna ono što se navodno dogodilo na studijskoj sesiji.

- Još do tog dana, sve do tog razgovora i otkrivanja istinitih činjenica i radnji koje su preduzete te noći, tužilja nije znala niti je mislila da je bila seksualno napadnuta te noći - dodaje se u žalbi i objašnajva da je osećala stid jer nije znala šta se tačno dogodilo. Uz to, navodi da je videla kako reper masturbira pored nje pre nego što je zaspala drogirana.

Bivša asistentkinja se osećala "zgroženo i otupelo" zbog Vestovog priznanja i što je bio i trenutak kada je prestala da radi za repera. Međutim, morala je navodno da bude „izuzetno oprezna” u načinu na koji se distancira od njega, jer je, kako se navodi u optužnici, verovala da će biti "ućutkana, stavljena na crnu listu" i da će joj "uzvratiti".

Pišiota je navodno otpušten ubrzo nakon toga. Ona tvrdi u svojoj tužbi, koja je prvobitno podneta u junu, da joj nikada nije isplaćeno tri miliona dolara otpremnine navodnog dugovanja. Takođe, kaže da je dobijala i više puta dobijala vulgarne poruke od Vesta, čiji su navodi prilično eksplicitni, a takođe tvrdio da joj je slao intimne fotografije „sadašnjih i bivših“ zaposlenih "muškaraca i žena" u njihovoj firmi.

Takođe, nova optužnica na 88 stranica, donosi i na desetine novih uznemirujućih tvrdnji, među kojima i neverovatan zahtev Vesta da želi da ima seksualne odnose sa majkama njegovih seksualnih meta, o čemu je često govorio. U tužbi se tvrdi da ovo uključuje Bjanku Censori (29) koja u to vreme još nije bila njegova supruga, „već njegova učesnica/zaposleni na seksualnim zabavama na poziv“.

Vest je navodno poslao Pišioti printskrin poruke od 28. septembra 2022. razgovora između njega i Censori o tome kako želi da ima seks sa njenom majkom, pod uslovom da ona to gleda.  Censori je u to vreme bila u SAD sa radnom vizom, a njena majka Aleksandra je bila u poseti Los Anđelesu.

Vestovi advokati su prethodno osudili Pišiotine navode kao „neosnovane“, i dali saopštenje da je manekenka ta koja je proganjala repera, i „seksualno primorala na zapošlenje i druge materijalne koristi“, kao i da je ucenjivala Vesta kada su „njeni avansi odbijeni“.

- Pre otkaza sa funkcije asistenta, gospođa Pišiota je ukrala njegov mobilni telefon u pokušaju da uništi telefonske zapise koji bi bili u suprotnosti sa njenim tvrdnjama, a svi su sačuvani - rečeno je: - Ona je otpuštena zbog toga što je bila nekvalifikovana, zahtevala je nerazumne sume novca (uključujući četiri miliona dolara godišnje plate) i brojnih dokumentovanih incidenata njenog lascivnog, bezobraznog ponašanja.

(Ona.rs / Page Six/Daily Mail)