Bred Pit se neočekivan pojavio u Meksiku i izazvao haos: Aplauz za najlepše lice Holivuda

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Dame koje vole Formulu 1 dobile su gratis i Breda Pita

Foto: Gerardo Vieyra/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska legenda Bred Pit izaziva pometnju gde god da se pojavi, a trenutno je fanove iznenadio uz Meksiku. Glumac je spektakl priredio ni manje ni više nego na kvalifikacionim trkama za Veliku nagradu F1, na sasvim neočekivan način.

Zamislite kako je to izgledalo svima onima koji su došli da uživaju u trkama kada se pojavio ni manje ni više nego Bred Pit lično, u belom odelu za trke, skidajući zaštitinu kacigu i pokazujući razbarušenu kosu. Ne znamo koliko je dama u publici bilo, ali one su dobile svoju nagradu.

Nakon što su kvalifikacione trke završene, poseban deo staze je bio ograđen da bi tim filma F1 snimio još nekoliko scena, koje su se završile tako što je Bred izašao iz svog automobila i skinuo kacigu, a zatim mahao brojnim navijačima koji su bodrili.

Foto: Gerardo Vieyra/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstojeća sportska akciona drama je u produkciji više od godinu dana, a snimanje je počelo u julu 2023. na stazi Silverstone u Velikoj Britaniji. Tizer trejler za film premijerno je prikazan pre Velike nagrade Velike Britanije 2024. ovog jula.

Foto:Jorge Nunez / Zuma Press / Profimedia

Film prikazuje dramu Sonija Hejsa, vozača Formule 1, koji se povlači iz sporta nakon nesreće, ali je privučen nazad nakon što ga prijatelj ubedi da bude mentor novom vunderkindu. Nakon što je izašao iz automobila, Bred je trčao je oko staze sa meksičkom zastavom.

(Ona.rs /hellomagazine.com)