Sva elita na prijemu kod Čarlsa i Kamile: Kralj miksao koktele Viktoriji i Dejvidu Bekamu
Modna kreatorka i bivša članica grupe "Spajs girs", Viktorija Bekam, imala je priliku da provede vreme u prijatnom razgovoru sa kraljem Čarlsom III na svečanoj večeri u Hajgrouvu. Njih dvoje su srdačno ćaskali, a Viktorija je bila vidno oduševljena ovim susretom.
Iznenađujući gosti na svečanoj večeri
Ova ekskluzivna večera okupila je brojne poznate ličnosti, uključujući Helen Miren, Stenlija Tučija i Dejvida Bekama. Gosti su uživali u specijalitetima pripremljenim od organskih sastojaka iz kraljevskih vrtova, dok su razgovarali o održivosti, umetnosti i humanitarnom radu.
Dejvid Bekam - ambasador Kraljeve fondacije
Dejvid Bekam, koji već godinama podržava inicijative kraljevske porodice, bio je jedan od počasnih gostiju. Kao ambasador Kraljeve fondacije, aktivno učestvuje u promociji održivih projekata i pomoći mladima.
Održiva moda i hrana u centru pažnje
Tokom večere, posebna pažnja posvećena je održivosti u modi i gastronomiji. Viktorija Bekam, koja se sve više okreće etičkoj proizvodnji, razgovarala je sa kraljem o ekološki prihvatljivim materijalima i značaju odgovorne modne industrije.
Razgovor o baštovanstvu i kokoškama
Kralj Čarls, poznat po ljubavi prema prirodi i baštovanstvu, rado je delio savete o uzgoju biljaka, a posebno se osvrnuo na organsku proizvodnju u svom imanju. Jedan od zanimljivijih trenutaka večeri bio je njegov razgovor sa Viktorijom o gajenju kokošaka i korišćenju domaćih jaja u ishrani.
Helen Miren oduševljena radom fondacije
Poznata glumica Helen Miren izrazila je divljenje projektima Kraljeve fondacije, ističući koliko su važni za buduće generacije. Kako i sama učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama, večera je bila prilika da se poveže sa istomišljenicima i podeli ideje.
Kralj Čarls u ulozi miksologa
Za kraj večeri, kralj Čarls je odlučio da zabavi goste i pokaže svoje veštine u pravljenju koktela. Uz osmeh i opuštenu atmosferu, nazdravio je prisutnima i zahvalio im na podršci fondaciji.
Stenli Tuči i značaj deljenja hrane
Glumac i gastronom Stenli Tuči govorio je o važnosti deljenja hrane i povezivanju ljudi kroz kulinarske tradicije. Njegov entuzijazam za kuvanje bio je zarazan, a gosti su sa pažnjom slušali njegove anegdote o putovanjima i isprobavanju različitih kuhinja.
Tradicionalni italijanski meni za ekskluzivnu večeru
Večera je bila posvećena italijanskoj kuhinji, sa jelima pripremljenim od najkvalitetnijih sastojaka. Gosti su uživali u ručno pravljenoj pasti, svežim začinima i desertima koji su zaokružili gastronomsko iskustvo.
(Ona.rs)